Παρέμβαση στη συγκέντρωση των υγειονομικών, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Υγείας, την Τετάρτη 7 Απρίλη, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓ.Α.Σ, στο πλαίσιο του πανελλαδικού αγωνιστικού καλέσματος.

Με κεντρικό σύνθημα «Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλο το Λαό – Να Μην Πληρώσει ο Λαός τη Βάρβαρη Πολιτική τους», οι σύντροφοι του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓΑΣ άνοιξαν πανό, μοίρασαν προκηρύξεις, ανήρτησαν αφίσες και έριξαν τρικάκια, καταγγέλλοντας την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ζητώντας παράλληλα μαζικές προσλήψεις υγειονομικών, δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο το λαό και εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στο δύσκολο αγώνα των γιατρών και νοσηλευτών του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Ο χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοβασίλη, προέδρου του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) και μέλους της ΕΡΓ.Α.Σ.

Ανάμεσα στις λίγες τοποθετήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη συγκέντρωση των υγειονομικών του νοσοκομείου ήταν και αυτή του Δημήτρη Κουφοβασίλη, προέδρου του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) και μέλους της ΕΡΓ.Α.Σ.

Στη σύντομη παρέμβασή του αναφέρθηκε στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, καλώντας ταυτόχρονα σε συνέχιση των μαζικών κινητοποιήσεων στο πλευρό των υγειονομικών. Άφησε δε αιχμές ενάντια σε εκείνους που δίνουν «στην καλή περίπτωση μυστικά ραντεβού δια αντιπροσώπων».

Ακολούθησε σύντομη πορεία του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στην οποία οι σύντροφοι του Μ-Λ ΚΚΕ και της ΕΡΓ.Α.Σ συμμετείχαν, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας και του αγώνα των υγειονομικών.

Τέλος, αναρτήθηκε πανό στα κάγκελα του νοσοκομείου.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το