Οι αναρτήσεις των αμερικάνων πολιτικών για τη Βενεζουέλα είναι αναρτήσεις δολοφόνων. Η τελευταία, προχθές, ενός γερουσιαστή της Φλόριδα, που αφορά σε 2 φωτογραφίες, χωρίς λόγια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Στη μια ο Καντάφι ζωντανός και στην άλλη κατακρεουργημένος, από τους φονιάδες που δούλεψαν δίπλα στους “ελευθερωτές” του ΝΑΤΟ που σήμερα βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας δούλους και ρημάζοντας τη Λιβύη. Το μήνυμα σαφές για τον Μαδούρο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Εξάλλου ακολούθησε την προηγούμενη του ανάρτηση, στην οποία έλεγε, “Οι στρατιωτικοί της Βενεζουέλας, πρέπει να κάνουν την επιλογή τους, πριν υπάρξει επιλογή από άλλους. Το παράθυρο της ειρηνικής διαπραγμάτευσης θα κλείσει σύντομα. Ο μόνος που στέκεται εμπόδιο στην ανθρωπιστική βοήθεια 50 εκατ. δολλαρίων σε φαγητό και φάρμακα, είναι ο Μαδούρο” (στην τελευταία φωτό, η ανθρωπιστική βοήθεια στα σύνορα Βενεζουέλας – Κολομβίας)

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Και αυτά λέγονται, τη στιγμή που η Αμερική έχει παρακρατήσει 30 δισεκατομμύρια δολλάρια οφειλόμενα στη Βενεζουέλα, όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρακρατά 20 δισεκ. λεφτά των Βενεζουελάνων. 

Η ανάρτηση, με το σαφές φονικό μήνυμα, είναι του Marco Rubio.
Είναι γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων από τη Φλόριδα. Γνωστός ως μπούλης (boyish) για την παιδική του φάτσα και το παιδαριώδες μυαλό του. Απομνημονεύει τις πολιτικές δηλώσεις, που του γράφουν οι μισθωμένοι άλλοι και όταν καταρρακώνεται από πολιτικούς του αντιπάλους, αδυνατεί να ανταπαντήσει και συνεχίζει με αυτά που παπαγάλισε. Το τηλεοπτικό debate με τον Chris Christie (κυκλοφορεί στη youtube) ήταν μια ολοκληρωτική ταπείνωση γι αυτόν αλλά και για κάθε άνθρωπο που διαθέτει στοιχειώδη νου και αξιοπρέπεια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες
Μαζί με την άγρια εκμετάλλευση και τον ωμό πειθαναγκασμό, πρέπει να ενσωματώσουμε το μήνυμα πως στο προσκήνιο της εξουσίας θα βρίσκονται κραυγαλέα μικρής νοημοσύνης μαριονέτες και οι ύαινες θα είναι πίσω απ’ τις κουίντες. Αυτό θα οδηγήσει στη μαζική αυτοϋποτίμηση, στη χαμηλή αυτοεκτίμηση κι έτσι στην ακόμη πιο εύκολη χειραγώγηση.
Ο μπούλης Marco Rubio είναι στο προσκήνιο, Πίσω απ’ τις δικές του κουίντες βρίσκεται το Ισραηλινό λόμπυ. Χρηματοδοτείται αδρά από τον Sheldon Adelson, μεγιστάνα των αμερικάνικων καζίνο και από τους δισεκατομμυριούχους, Norman Braman στο Μαϊάμι και Paul Singer στη Νέα Υόρκη. 

Η ανταμοιβή στους σπόνσορες είναι άμεση και γενναία. Με γραπτό λόγο, εισηγήθηκε και πέρασε από τη Γερουσία, με 77 υπέρ και 23 κατά, την απόφαση, S1, με τον τίτλο ” the Strengthening America’s Security in the Middle East Act”, Περί ενδυνάμωσης της Αμερικανικής Ασφάλειας στη Μέση Ανατολή. Πρόκειται για πολλά λεφτά στην υπηρεσία του Ισραηλινού απαρτχάϊντ για τσάκισμα της Παλαιστινιακής αντίστασης και ενίσχυση του εντεταλμένου απ τους Αμερικάνους χωροφύλακα της Μέσης Ανατολής. 

Ζούμε κάτω από τη μπότα ενός νέου φονικού Άξονα. Είμαστε όλοι μας Βενεζουέλα και το ενδεχόμενο να αιματοκυλιστεί ο λαός της και τσακιστεί η ανεξαρτησία της, θα σημάνει γενικευμένη επιπλέον επιδείνωση για όλους τους λαούς.

 

Νίνα Γεωργιάδου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το