Γράφει η ΜΕΔΟΥΣΑ

Συμβουλή προς εγκύους απανταχού της επικράτειας: προσέξτε μη θαυμάζετε τον Στάλιν εσείς εγκυμονούσες, γιατί το παιδί θα σας βγει μουστακαλής χωρίς ελπίδα καμιά ν’ ανεβεί στην πασαρέλα, εκτός κι αν το προορίζετε για κομμουνιστή – “Θοῦ, Κύριε, φυλακήν τῷ στόματί μου καί θύραν περιοχῆς περί τά χείλη μου ”!  (Ψαλμός 140 Δαυίδ)

Η επίθεση είναι ολομέτωπη,  πολυμέτωπη και άκρως σκοταδιστική!  Και τα βόλια δεν στοχεύουν στα πόδια – στο μυαλό στοχεύουν  και μάλιστα στο μυαλό  των παιδιών. Με την ευγενική χορηγία μεγαλοκαθηγητάδων και άλλων τινών “επιστημόνων”! Και με την υψηλή προστασία κρατικών παραγόντων βεβαίως βεβαίως!  

 Πριν από λίγους μήνες ήταν το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας» υπό την αιγίδα της πρόεδρου της δημοκρατίας – κι είναι και γυναίκα παναγία μου! Ξεσηκώθηκε  θύελλα διαμαρτυριών τότε, τσουνάμι μεγάλο που ανάγκασε την Πρόεδρο να παραιτηθεί και τους χορηγούς επίσης.

Ο σκοταδισμός ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά με 3 βίντεο που έχουν τον βαρύγδουπο τίτλο «Προγεννητική Αγωγή, προετοιμασία για την γονεϊκότητα, Σεξουαλικότητα-Γονιμότητα-Γονεϊκότητα, μια αδιαχώριστη ενότητα». Με την έγκριση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και στόχο να μάθει μέσω του σχολείου το κάθε γυμνασιόπαιδο: πως έχει ζωή το αγέννητο παιδί! Πως η ζωή του ανθρώπου ξεκινά από την ώρα της σύλληψης του και όχι της γέννησης του! Και ποία η επιστημονική τεκμηρίωση αυτής της επικίνδυνης ανοησίας; Επειδή λέει το πίστευαν οι αρχαίοι Κινέζοι! Και μια φυλή της Αφρικής που ξεπερνά τους Κινέζους η οποία μετρά την ηλικία του παιδιού από τότε που η γυναίκα συλλαμβάνει την ιδέα άκουσον άκουσον(!) να κάνει παιδί!  Μα και ο Σωκράτης ο φιλόσοφος ο δικός μας,  μας πληροφορεί  το βίντεο, λέει ότι μετά την γέννηση είναι αργά για οποιαδήποτε αγωγή προς το παιδί! Και ο ο άγιος Πορφύριος από κοντά – όχι που οι άγιοι δεν θα είχαν άποψη περί τα επιστημονικά, …επιστήμονες όντες οι ίδιοι!! – ο άγιος λοιπόν Πορφύριος χωρίς να γίνονται πορφυρές οι παρειές του  υποστηρίζει ότι “η αγωγή υγείας αρχίζει με τη σύλληψη γιατί τότε από την ανυπαρξία περνάμε στην ύπαρξη”.   

Εμάς πάλι μας ήρθαν στο μυαλό τα λόγια του Βάρναλη του αγαπημένου της στήλης ποιητή:  Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι, του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα! 

Και πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια κι υπήρξε γενική κατακραυγή και τους ανάγκασε να το πάρουν πίσω το σκοταδιστικό τερατούργημα που θα μόλυνε τα μυαλά των παιδιών.

Ήταν μια νίκη, όπως και να το κάνουμε, μια νίκη μέσα σε ελάχιστες ώρες μάλιστα. Όμως παίζουμε άμυνα, κατενάτσιο, αγαπητοί πλεμπαίοι, μα χρειάζεται να μπει και γκολ!

Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν επικίνδυνο. Ο σκοταδισμός είναι πάντα επικίνδυνος άλλωστε. 

Αυτή η θεωρία είναι το θεμέλιο για την απαγόρευση των αμβλώσεων. 

Είναι η θεωρία της άκρας δεξιάς, των Κασιδιαραίων και των θεματοφυλάκων του συντάγματος. Δεν αποτελούν ελληνικό φαινόμενο –  η διεθνής ακροδεξιά βρίσκει αυτιά που την ακούν κι ίσως την υπακούν!    

Στην Πολωνία ήδη οι εκτρώσεις έχουν απαγορευτεί.    

Κι Ελλάδα – Πολωνία είναι μια Υπουργός δρόμος!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το