.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Θόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε ότι “εμφανίζεται αιχμάλωτος μέσα στην ίδια του την πατρίδα, καθώς όπως αναφέρει, δεν έχει χρήματα!

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα; … η βουλευτική μου σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ», λέει χαρακτηριστικά.

«Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω.

Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας».

Και αμέσως μετά, κάτω από το βάρος της απελπισίας του, ξεπερνώντας την πραότητα του χαρακτήρα του δηλώνει: «Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές»

Μετά από αυτή τη δήλωση λογικό ήταν να ευαισθητοποιηθούν χιλιάδες πολίτες και να οργανώσουν ένα «Πάρτι Οικονομικής Ενίσχυσης» με κεντρικό σύνθημα: «Μαζί τα φάγαμε αλλά μόνος του τα πλήρωσε. Δεν μένουμε άπραγοι. Στηρίζουμε οικονομικά και ψυχολογικά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το