Πήγε ο Πορτοσάλτε να ψάξει τις δημοφιλείς αναζητήσεις στο google, είδε eclass και νόμιζε ο άνθρωπος ότι έψαχναν για την mercedes οπότε άρχισε να σχολιάζει για τους Έλληνες που όλο γκρινιάζουν αλλά έχουν λίπος κλπ κλπ. Μιλάμε για πολύ αριστεία…

Σε γκάφα υπέπεσε πάλι ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε θεωρώντας ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης οι Ελληνες ψάχνουν για αυτοκίνητα της Mercedes

Όταν προπαγανδίζεις ότι όλα βαίνουν καλώς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε υγεία και οικονομία, κάποια στιγμή αρχίζεις να τα πιστεύεις από τις πολλές φορές που τα επαναλαμβάνεις. Ετσι την πάτησε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σήμερα.

Ανάρτηση της Κασιμάτη

Διαβάζοντας τη λέξη e-class, στον κατάλογο με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της Google για το 2020 στην Ελλάδα, πού θα μπορούσε να πάει το μυαλό του Άρη Πορτοσάλτε; Στο ότι οι Έλληνες που είναι κλεισμένοι στο σπίτι, έχουν όλα τα προβλήματα τους λυμένα από την κυβέρνηση, με την ανάπτυξη να έρχεται κάπου εκεί στο μέλλον το μακρινό,  ψάχνουν στο Google να αγοράσουν την Mercedes «E-Class»!

Η παπάτζα του Πορτοσάλτε για το e-Class θα μείνει σαν αστικός μύθος που θα χρησιμοποιείται στα επόμενα μνημόνια, ότι οι Έλληνες αγόραζαν Mercedes, όπως όλοι οι αγρότες είχαν Καγιέν και κάθε φιλελέ ήξερε μια γριά που αγόραζε καλλυντικά με συνταγή γιατρού γι’ αυτό χρεοκοπήσαμε.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το