Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά έπεσαν πάνω στην εργατιά..

Με αφορμή αυτήν την φωτογραφία και το σχόλιο του Κώστα Αρβανίτη πάνω σε αυτήν, στο προφίλ του, που είναι δημόσιο και στην επίσκεψή τους στην Ημαθία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστα Αρβανίτη , υποψηφίων ευρωβουλευτών  του Σύριζα και στην συνέντευξη τύπου, που έδωσαν.

Το σχόλιο στην φωτογραφία έχει ως εξής  … “όμορφή εικόνα με μια αύρα αισιοδοξίας και δύναμης”……….αισιοδοξίας και δύναμης για ποιους όμως δεν λέει.

Το σχόλιο αυτό δεν αφορά φυσικά τον λαό , που τον έχουν εξοντώσει με την άγρια πολιτική τους, αλλά τους εαυτούς τους και μόνο….

Η συνέντευξη τύπου που έδωσαν θα μπορούσε να πει κανείς σε σχέση με αυτά που είπαν , ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που για να πετύχουν, αιτώ που θέλουν , λένε ψέμματα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αρκεί να παγιδέψουν για άλλη μια φορά τον λαό και να τον ρίξουν , στην πολιτική λαίλαπα, που εξαπολύουν τα αφεντικά τους στην ΕΕ, υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου των μονοπωλιακών ομίλων, και των τραπεζών. Τι είπαν.

Η θεωρία περί κόκκινου τρένου εναντίον μαύρου τρένου. Εδώ η ψευτιά υποκλίνεται στην πολιτική απατεωνιά. Θεωρούν τους εαυτούς τους και το κόμμα τους , ως το αντιφασιστικό μέτωπο σε όλη την Ευρώπη ,αν όχι στον κόσμο όλο , αυτή είναι η κυβέρνηση του Σύριζα που με άλλες προοδευτικές δυνάμεις και κάποια κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρώπη , λίγο πολύ ο Αρβανίτης είπε , ότι είναι και αυτοί κομμουνιστές (εδώ εκτελείται εντελώς η λογική), θα μας σώσουν από το μαύρο τρένο που σε αυτό επιβάτες είναι οι νεοναζί και τα νεοφιλελεύθερα κόμματα στην Ευρώπη. Δηλαδή αυτά τα κόμματα που κυβερνούν στην Ευρώπη και για χάρη τους ο Σύριζα έχει εξοντώσει τον ελληνικό λαό , μας λέει ότι αυτούς θα πολεμήσει ,τα αφεντικά του δηλαδή .

Αυτό το μαύρο τρένο που επίσης έχει επιβάτες ναζί και νεοφιλελεύθερους , που θα συγκρουστούν χάρη στο κόκκινο τρένο που έχει ναυλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ , που έχει εξαπολύσει νεοφιλελεύθερη πολιτική που μπροστά της ωχριά ακόμη και η πολιτική της Θάτσερ στην Αγγλία.

Για τους ναζί που τους έδειξε την κόκκινη καρφίτσα που έχει στο πέτο Αρβανίτης ,που πέρασε από μπροστά τους και τους την έδειξε , και αυτοί λιποθύμησαν , φυσικά όλα αυτά έγιναν, κάτω από την προστασία, των ΜΑΤ. Αλλά κουβέντα δεν είπε για την δική της χρυσής αυγής, που κοντεύει 5 χρόνια,και δεν λέει να τελειώσει, με ευθύνη και του ΣΥΡΙΖΑ , ούτε για τον νόμο είπε που θέλουν να ρίξουν, στα μαλακά την χρυσή Αυγή ,ούτε για τις διευκολύνσεις που κάνει η κυβέρνηση στους ναζί και τους νομιμοποιεί ούτε για της βόλτες με τα ελικόπτερα του Βίτσα και άλλων κυβερνητικών με τους ναζί βουλευτές.

Και η μπάλα στην εξέδρα.. Αφού ανακήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ , ως την δύναμη αυτή , που μπροστά της η Αντιφασιστική νίκη των λαών και ο κόκκινος στρατός έρχονται δεύτερη, μετά από αυτούς , δεν είπαν κουβέντα για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν μέτρα που σάρωσαν κατακτήσεις ενός αιώνα που με αίμα οι λαός κατέκτησε και παρουσιάστηκαν ως εγγυητές  (εδώ μιλάμε για πολίτικη αλητεία)  της προστασίας του λαού , από νεοφιλελεύθερη πολιτική , όταν οι ίδιοι έχουν κάνει σημαία αυτήν την πολιτική , που πάει χέρι χέρι με την καταστολή.

Στην ερώτηση δε, του εκδότη της “Άλλης Άποψης” της Ημαθίας,πως γίνεται να υπάρχουν τόσες διμοιρίες των ματ, που προστατεύουν τους υποψήφιους της αριστεράς , εκεί εκνευρίστηκαν ιδιαίτερα , ο Αρβανίτης , που άρχισε, να αντιδρά έντονα στην ερώτηση,γιατί εκεί έπεσαν οι μάσκες και τα παραμύθια περί κόκκινου τρένου, το οποίο ως σταθμάρχες και ασφάλεια έχει τους πραιτοριανούς των δυνάμεων καταστολής, του συστήματος που δέρνουν συνταξιούχους  εργαζόμενους,και μετανάστες στα Διαβατά .

 Μπάμπης Χατζηθεοδωρίδης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το