Γιατί δε με θες κυρά μου επειδής είμαι ψαράς, και δεν έρχεσαι σε εμένα παρά άλλονε ψηφάς…

Η είδηση για τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ και στέλεχος της ΔΑΚΕ Καθηγητών, Υποψήφιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Νικηφόρο Κωνσταντίνου

«…Άλλα 400 κιλά φρέσκα ψάρια στους άπορους δημότες μας. Για άλλη μια φορά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Νικηφόρος Κωνσταντίνου και επικεφαλής της παράταξης “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας” (Ανανέωση & Συνεργασία ) μοίρασε 400 κιλά φρέσκα ψάρια προσφορά του ιχθυέμπορα φίλου του από την Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου.
Ο επικεφαλής μαζί με άλλα μέλη της παράταξης έστησαν για άλλη μία φορά όλο το μηχανισμό οργάνωσης, επικοινωνίας με τους υπευθύνους, ενοικίασης ειδικού φορτηγού, μεταφοράς και διανομής των φρέσκων ψαριών στις ενορίες και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η στιγμή που συγκίνησε το επιτελείο της παράταξης ήταν η προσμονή και η ευχαρίστηση που αντίκρισαν στα πρόσωπα όλων εκείνων των απόρων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να παραλάβουν τα φρέσκα ψάρια. Εκείνο το βλέμμα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της πράξης αλληλεγγύης μας και η υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. 
Το Δίκτυο Πολιτών ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ:”ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Εμείς τι να πούμε;

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το