Οι Έλληνες αντιεμβολιαστές, με συνθήματα «Ορθοδοξία η θάνατος», είναι κυρίως αριστεροί κατά την κυβερνητική προπαγάνδα, τον ΣΚΑΙ και τον Καμπουράκη!

Ναι αλήθεια! Το αποκάλυψε ο Καμπουράκης που όλα τα ξέρει. Σήμερα λοιπόν είπε στον αέρα πως οι περισσότεροι αντιεμβολιαστές στην Ελλάδα είναι αριστεροί. «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα», παρατήρησε με στόμφο, «που έχει πλειοψηφία η αριστερά» στους αρνητές των εμβολίων. «Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η ακροδεξιά», πρόσθεσε κουνώντας με απορία το κεφάλι του. Και συμφώνησε και η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής.

Εμείς συνεισφέρουμε στην αποκάλυψη του Καμπουράκη προσφέροντας φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Μ-Λ ΚΚΕ Μονής Εσφιγμένου
Με συνθήματα «ορθοδοξία ή θάνατος» και με χριστιανικά λάβαρα και ελληνικές σημαίες, οι αριστεροί έχουν κατακλύσει το Σύνταγμα στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών. Έχει δίκιο ο Δημήτρης Καμπουράκης του ΣΚΑΙ.

Μέλος αριστερής οργάνωσης προωθεί τα πιστεύω του

Μην μπερδεύετε Μακεδονομάχους με αντιεμβολιαστές ! Στις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων κατεβαίνουν αριστεροί και αναρχικοί με ελληνικές σημαίες και εικόνες της Παναγιάς. Από κάτω όμως φοράνε μπλούζες Τσε κι έχουν αξύριστες μασχάλες!

Ξεκάθαρα σέχτα ακροαριστερών αυτοί που διαδήλωναν στο Σύνταγμα ενάντια στα εμβόλια

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Καμπουράκης προσβάλει τη νοημοσύνη τηλεθεατων που τυγχάνει να τον παρακολουθούν και βάζουμε στοίχημα πως δεν θα είναι ούτε θα είναι η τελευταία. Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Το μεροκάματο να βγαίνει.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το