Οι … συγγένειες δεν κρύβονται όπως αυτή του δημάρχου Καλαμάτας με πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή, και μάλιστα εκλεκτό του Μιχαλολιάκου.

Συγκεκριμένα η παράταξη της ΝΔ στην Καλαμάτα και ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, διάλεξαν όχι απλά να ξεπλύνουν τον φασίστα Δ. Κουκούτση αλλά να του προσφέρουν και «έμμισθη θέση».  Συγκεκριμένα στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έγινε γνωστή η συνεργασία της δημοτικής παράταξης παράταξης του τέως χρυσαυγίτη βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση με τη δημοτική αρχή του ΝεοΔημοκράτη Θανάση Βασιλόπουλου…

Κόντρα στην συντονισμένη προσπάθεια της ΝΔ να ανασκευάσει την εικόνα συνολικά της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης αλλά και πιο συγκεκριμένα να ξεπλύνει τον νέο της σύμμαχο, Δ. Κουκούτση, οφείλουμε να θυμίσουμε ότι ο Δ. Κουκούτσης μπορεί να αποποιείται πλέον την ιδιότητα του στελέχους της ΧΑ (όπως και οι περισσότεροι πρώην βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης τώρα που καταρρέει), παραμένει ωστόσο υπόδικoς πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με εμπλοκή σε επιθέσεις εναντίον ανήμπορων μεταναστών στη περιοχή της Ράχης.

koukoytsis

Σε ακόμη μια περίπτωση η ΝΔ ξεπλένει και υποθάλπει ναζί χρυσαυγίτες…

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας με το ένα χέρι βάζει πρόστιμα στο Μ-Λ ΚΚΕ για αφισοκόλληση και με το άλλο χαιρετίζει την παράταξη πρώην χρυσαυγίτη-ναζί βουλευτή δηλώνοντας ότι θα συνεργαστούν.

Διάβασε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το