“Θέλει ο ρατσιστής να κρυφτεί” θα μπορούσε να περιγραφεί με λίγα λόγια το νέο “κατόρθωμα” του Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος με ένα συνδυασμό ακροδεξιάς και αβελτηρίας κατορθώνει να επιπλέει στην επικαιρότητα, συνήθως προσπαθώντας στο τέλος να παρουσιαστεί ως θύμα “fake news” ή παρερμηνειών.

Αυτή τη φορά, ο βουλευτής της ΝΔ, “έσβησε” από φωτογραφία αναρτημένη στο Facebook του Χαμόγελου του Παιδιού, την Ανίκ, μια κοπέλα με καταγωγή από το Κογκό, που μεγάλωσε στο “Χαμόγελο” και προσκλήθηκε στο προεδρικό μέγαρο στα πλαίσια της καθιερωμένης δεξίωσης για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Η Ανίκ φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της οργάνωσης, Κώστα Γιαννόπουλο και τον Νέστορα, νεαρό ανθυπολοχαγό της αεροπορίας στρατού που επίσης μεγάλωσε εκεί.

Ο βουλευτής ωστόσο καταφανώς ενοχλήθηκε από την παρουσία της νεαρής με το σκούρο δέρμα και την αλλότρια καταγωγή, εφαρμόζοντας τη μέθοδο του “crop” προκειμένου να φαίνονται μόνο οι δυο εικονιζόμενοι άντρες, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Νέστορα και αγνοώντας παντελώς την ύπαρξη της Ανίκ.

Μετά το “κράξιμο” που έφαγε, ο Λοβέρδος προχώρησε σε μερική οπισθοχώρηση, αναρτώντας την πλήρη φωτογραφία, αλλά μην αλλάζοντας το σχόλια που δεν περιείχε καμία αναφορά στην κοπέλα. Κατάφερε έτσι να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, γιατί μπορεί. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού φαίνεται πως υπάρχει ικανός αριθμός συμπολιτών μας που νιώθει ότι αξίζει να εκπροσωπηθεί από το Γ. Λοβέρδο, προφανώς συμμεριζόμενος αντίστοιχες “αξίες”…

Ελληνοφρένεια

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το