Δεν υπάρχει «αντίδοτο» για την κοινωνική αναλγησία και την πολιτική ωμότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Το «ιστορικό» του υπουργού Ανάπτυξης, εκτός από αντικομμουνιστικές υστερίες και μισαλλόδοξα κηρύγματα κατά των προσφύγων και των μεταναστών, περιλαμβάνει πλούσιες «δόσεις» νεοφιλελεύθερου κυνισμού που στρέφονται κατά καρκινοπαθών, εργαζομένων, συνταξιούχων, καταναλωτών και δανειοληπτών!

Αυτά έλεγε με έπαρση το 2013 ο Γεωργιάδης

“Μην μου παίρνετε τη δόξα των απολύσεων”

Τη… δόξα του εμβληματικού «γερακιού» του ΔΝΤ Π. Τόμσεν ζληλεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά. «Αν υπάρξουν απολύσεις κι αν καταλήξουμε ότι πρέπει κάποιοι να φύγουν, σας θερμοπαρακαλώ: δεν θέλω να το χρεώνετε στην τρόικα. Αυτές θα είναι αποφάσεις δικές μου. Μην μου παίρνει τη δόξα η τρόικα όταν κάνουμε το αυτονόητο. Έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν. Θα το κάνω εγώ!» είχε δηλώσει (13.11.2013) χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης – «αποδιάρθρωσης» του ΕΟΠΥΥ.

Από την εποχή που διεκδικούσε τη δόξα για τις απολύσεις από τον Τόμσεν μέχρι την πρόσφατη δικαιολόγηση της αισχροκέρδειας, ο υπουργός Ανάπτυξης έχει πει ότι επιβιώνεις με 200 ευρώ, έχει θεωρήσει ζημιογόνα για την οικονομία την απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας και έχει κάνει… γνωμάτευση ότι ο καρκίνος είναι επείγουσα ασθένεια μόνο στο τελευταίο στάδιο! Και άλλα πολλά!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία