Υπέρμαχος τις διαγραφής των φοιτητών που δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους εντός συγκεκριμένου διαστήματος αποτελεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Nikos Sarantakos@nikosarantakosΤο 1977 ο Μητσοτάκης πατήρ μπήκε στη Βουλή με το ΚΦ που πήρε 1,5% στις εκλογές. Το 1991 έβαλε πλαφόν 3% για την εκλογή βουλευτή. Ως φοιτητής ο Αδωνης έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχιο. Σήμερα ο Άδωνης εισηγείται διαγραφή σε όσους καθυστερήσουν 3 χρόνια να πάρουν πτυχίο.


 Βέβαια, αν ο νυν υπουργός Ανάπτυξης ήταν φοιτητής επί ΝΔ, και εφόσον τελικά υλοποιηθούν τα σχέδια της Νίκης Κεραμέως, τότε θα είχε διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό παρατήρησε ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος με μήνυμά του στο Twitter. «Θα θεσπίσει διαγραφή των φοιτητών που καθυστερούν να πάρουν πτυχίο η κυβέρνηση που έχει κορυφαίο υπουργό τον Άδωνη, ο οποίος έκανε 10 χρόνια για να τελειώσει μια ρημαδοφιλοσοφική!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως φαίνεται έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς είναι υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, αποφάσισε να απαντήσει, χρησιμοποιώντας τον εαυτό του ως αντιπαράδειγμα.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το