Αρ. πρωτ: 15 Αθήνα, 3 Μάρτη 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Eurodrip

Η ΟΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ επίθεση της εταιρείας Eurodrip εναντίον του Προέδρου του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Eurodrip, επικαλούμενη διάφορα ευτελή προσχήματα και ψεύδη.

Η ΟΜΕ θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή είναι ο συνέχεια των επιθέσεων των κάθε λογής εργοδοτών στα συνδικαλιστικά όργανα και θεσμούς, έτσι ώστε να απουσιάσει κάθε μορφή αντίστασης των εργαζομένων στη νέα εποχή που ετοιμάζουν για μας, χωρίς εμάς, με τις «ευλογίες» του αντεργατικών και αντισυνδικαλιστικών νόμων που ψηφίζονται διαδοχικά από όλες τις κυβερνήσεις με τον τελευταίο και τον πιο άθλιο, το λεγόμενο νόμο Χατζηδάκη.

Η πραγματική αιτία φυσικά είναι η σιγή νεκροταφείου που θέλουν να επιβάλουν, καιρό τώρα, κυβέρνηση και εργοδοσία στους χώρους δουλειάς. Οι συνδικαλιστές και τα σωματεία είναι στο στόχαστρο για να «ξεμπερδέψουν» από τις διεκδικήσεις των ΣΣΕ και εργασιακών δικαιωμάτων και προσπαθούν να φιμώσουν κάθε φωνή που αγωνίζεται και αντιστέκεται στο άθλιο εκμεταλλευτικό σύστημα, προκειμένου να αυξηθεί η εκμετάλλευση των εργαζομένων για να αυξάνεται η υπερκερδοφορία τους.

Καλούμε για ύστατη φορά την εταιρεία να αναλογιστεί τις συνέπειες της κίνησής της και τον ασκό του Αιόλου που ανοίγει.

Η ΟΜΕ θα είναι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα (Σταδίου).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Το Δ.Σ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το