Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 19:00

Ραντεβού της ΟΜΑΔΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ στο ΣΗΜΑ!

Το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου, η Ομάδα Φωτογραφίας θα πραγματοποιήσει μία ακόμη συνάντησή της στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι! Μικροί και μεγάλοι φίλοι του φωτογραφικού φακού, μη χάσετε αυτή τη συνάντηση που θα σας κάνει …«κλικ»!

Η σταθερή ημέρα συνάντησης της Ομάδας Φωτογραφίας γίνεται πλέον η Δευτέρα!

 *******

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 20:00

Εισαγωγή στην γλυπτική τέχνη

Το βράδυ της Τρίτης, το ΣΗΜΑ φιλοξενεί μια ακόμη παρουσίαση τέχνης, από ζωγράφους, αλλά όχι μόνο προς ζωγράφους, με θέμα «Εισαγωγή στην γλυπτική τέχνη». Μέσα από 50 έργα γλυπτικής, κάνουμε …μικρό διάλειμμα από την ζωγραφική τέχνη, και παρακολουθούμε τη διαχρονική διαδρομή της γλυπτικής, μαζί με αυτή, την πορεία, τις σημαντικές στάσεις, την ανέλιξη της καλλιτεχνικής σκέψης.

*******

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 20:30-22:30

Σεμινάριο αραβικής γλώσσας στο ΣΗΜΑ!

Το επόμενο δίωρο μάθημά μας θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη,  6 Δεκεμβρίου, 8:30 – 10:30 μμ. και τα σεμινάριά μας θα συνεχιστούν με σταθερή ημέρα συνάντησής μας την Τετάρτη.

Το πρώτο τμήμα γέμισε (!) και το ΣΗΜΑ συγκεντρώνει συμμετοχές (6945016361) για δεύτερο τμήμα, που θα λειτουργεί και πάλι σε δίωρη εβδομαδιαία βάση, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής.

Τα σεμινάρια αραβικών για αρχάριους παραδίδονται τον Darwish Lattif, από την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας. Μαθαίνουμε την αραβική γλώσσα, γνωρίζουμε την αραβική κουλτούρα! Κλείνουμε θέση!

Προσοχή! καλούμε έγκαιρα και δηλώνουμε τη συμμετοχή μας, για να προμηθευτούμε σε ψηφιακή μορφή υλικό που θα χρειαστούμε στα πρώτα μαθήματά μας.

*******

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 20:00

Ομαδική Έκθεση – Παρουσίαση της δουλειάς

της Φωτογραφικής Ομάδας του ΣΗΜΑτος

ΣΗΜΑ

Δύο και κάτι χρόνια από τη συγκρότησή της, η Φωτογραφική Ομάδα του ΣΗΜΑτος παρουσιάζει με χαρά τη δουλειά της στους φίλους της Ισαύρων και στους εραστές της φωτογραφικής τέχνης!

Στην Έκθεση συμμετέχουν τα μέλη της Ομάδας Φωτογραφίας με έως 20 φωτογραφίες έκαστο. Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα υλοποιηθεί  με προβολή σε μεγάλη επιφάνεια, και σταθερή εναλλαγή των εικόνων. Είσοδος ελεύθερη!

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603
διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια
βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:
www.facebook.com/simaporeia.
βρείτε μας και στο Instagram: sima_poreia
e-mail: shmaporeia@gmail.com
(εδώ μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε
το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το