ΟΛΜΕ

Σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία μας. Όχι όμως στα σχολεία της Θεσσαλίας που έχουν καταστραφεί μερικώς ή και ολοσχερώς από τις πλημμύρες. Η σκέψη μας είναι στους/στις μαθητές/τριες μας, τους/τις συναδέλφους/ισσες μας και τους κατοίκους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη θλίψη και την συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κι ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης και της συμπαράστασής μας αποφασίσαμε να διαθέσουμε στις ΕΛΜΕ της Θεσσαλίας το ποσό των 4.000 ευρώ, προκειμένου αυτό να διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων.

Ταυτόχρονα, καλούμε τις ΕΛΜΕ όλης της χώρας να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Τις αμέσως επόμενες μέρες κλιμάκιο της ΟΛΜΕ θα μεταβεί στις πληγείσες περιοχές για να επισκεφτεί τα σχολεία και να συναντηθεί με τις τοπικές ΕΛΜΕ και τις ΔΔΕ.

Η αλληλεγγύη όλων μας και η δράση των συνδικάτων μπορεί να συμβάλει για μία ακόμα φορά στην ανακούφιση των θυμάτων των καταστροφών.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το