Τί να πρωτοδιαλέξει κανείς σήμερα; Τα «καθαρά χέρια» Χρυσοχοίδη στο «Πρώτο Θέμα» ή την «Ομάδα Κρούσης» Χρυσοχοίδη στην «Καθημερινή»; Ετσι κι αλλιώς και τα δύο υπουργεία (ΠροΠο και 1/2 Δικαιοσύνης) δικά του είναι του άγρυπνου «σερίφη». 

Δολοφονείται εν ψυχρώ -σε αφημένη στην τύχη της περιοχή- από ληστές μια νεαρή γυναίκα, εκτελείται στο κέντρο της Αθήνας ένας μπράβος, άφαντος παραμένει ο χρυσαυγίτης Παππάς, καίγεται -ξεχασμένος από τα εκδοτικά συγκροτήματα- ένας καταπράσινος πνεύμονας της Αττικής και τι κάνει ο καλός υπουργός με τη βοήθεια των τελαλήδων; Διαλύει χαράματα το αγαπημένο θέατρο «Εμπρός», συνεχίζει να κρατάει απομονωμένους και ανεμβολίαστους τους φυλακισμένους και πετάει το μπαλάκι στη δικαιοσύνη με επικοινωνιακές κινήσεις. 

Τι κάνει ταυτόχρονα η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Δαιφημίζει ακόμα σκληρότερο ποινικό σύστημα, τσιμεντώνει ένα ένα όλα τα πάρκα μετά την Ακρόπολη και νομοθετεί ενάντια  στις γυναίκες μητέρες που ως γνωστόν φταίνε διότι … τα θέλουν κι αυτές. 

Ευτυχώς όμως υπάρχει το «Βήμα» του Β. Μαρινάκη όπως και οι κ.κ. Πλακιωτάκης και Θεοχάρης οπότε η χώρα διαθέτει την έξωθεν καλή μαρτυρία! 

Α.Ψ. – efsyn.gr

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το