Από νωρίς σήμερα Σάββατο φορτηγά αδειάζουν το κτίριο της Μεσογείων (όπου επί χρόνια στεγάζονταν τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης), ενώ άρχισαν να κατεβάζουν και τις ταμπέλες. 

View image on Twitter

Μετά το άδειασμα των γραφείων της ΧΑ στην Πειραιά, την καταδίκη Λαγού – Μίχου για την επίθεση στο «Συνεργείο», τις εν εξελίξει απολογίες στη «μεγάλη» δίκη, και βεβαίως τον αποκλεισμό από το Κοινοβούλιο στις εκλογές του Ιουλίου… ξεβρωμίζει (;) ο τόπος.

Έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Χρυσή Αυγή έχασε πολλά γραφεία-ορμητήρια και τώρα χάνει τα κεντρικά της.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι σου συστήματος η πολιτική που ανοίγει το δρόμο στους Βελόπουλους και τους Μιχαλολιάκους. Είναι η ΕΕ που διορίζει επίτροπο τον Μαργαρίτη Σχοινά για την “προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής” που πριμοδοτεί την ακροδεξιά ατζέντα.

Γι αυτό κανένας εφησυχασμός απέναντι στην φασιστική απειλή.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε να υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή των Μίχου-Λαγού – που τελικά δεν υιοθετήθηκε από το δικαστήριο – κάνοντας μια απαράδεκτη παρέμβαση υπέρ της υπό διάλυση εγκληματικής οργάνωσης…

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το