Ξημερώνει Σάββατο 28/10

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία οι βομβαρδισμοί της προηγούμενης νύχτας ήταν οι χειρότεροι των τελευταίων 21 ημερών που βομβαρδίζεται η Γάζα. Πρωτόγνωροι, ανελέητοι και ισοπεδωτικοί.

Τα παλαιστινιακά δίκτυα κατέρρευσαν με αποτέλεσμα -χωρίς τηλέφωνα και διαδίκτυο- να μην περνάνε ούτε μηνύματα από το σιωνιστικό τείχος της παγκόσμιας ντροπής.

Από το πρωί της Παρασκευής δεν υπάρχει ρεύμα ούτε για τα νοσοκομεία. 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι εν μέσω καταιγιστικών βομβαρδισμών στήνονται σε ουρές για λίγες σταγόνες νερό. Για τρόφιμα ούτε λόγος. Οι εικόνες της ισοπεδωμένης Γάζας, μέρες τώρα κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και η «δημοκρατική Δύση» συνεχίζει αμέριμνη να μιλάει για το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα».

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι επισήμως καταγεγραμμένοι νεκροί στη Γάζα από τις 7 Οκτώβρη και μετά ανέρχονταν σε 7.326, εκ των οποίων 3.038 παιδιά.

3.038 παιδιά… και η «δημοκρατική Δύση» καλεί ακόμα το Ισραήλ να απαντήσει «στη βάση της αναλογικότητας» και να σεβαστεί τους «κανόνες του διεθνούς δικαίου».

Τα μέτρησαν και τα βρήκαν λίγα. 3.038 παιδιά δεν είναι αρκετά για να εξευμενιστεί ο σιωνιστικός Μολώχ. 7.326 ζωές Παλαιστινίων στο ζυγό της δυτικής δικαιοσύνης δεν αρκούν για να πληρωθεί η «αναλογικότητά» τους.

Δεν αρκεί ακόμη και αν τις προσθέσουν στις εκατοντάδες χιλιάδες θυμάτων και στα εκατομμύρια ξεριζωμένων Παλαιστίνιων, της 75χρονης απάνθρωπης σιωνιστικής κατοχής.

Δεν θα αρκούν ούτε σήμερα, μετά από ένα ακόμη (όπως όλα δείχνουν) έγκλημα που θα έχουν διαπράξει οι δολοφόνοι του Ισραήλ. Προσθέτοντας νέους μακάβριους αριθμούς στις λίστες του τρόμου. Των νεκρών, των νεκρών παιδιών, των βομβαρδισμένων νοσοκομείων και σχολείων, των ισοπεδωμένων κτιρίων και υποδομών. Δεν θα αρκούν. Γιατί δεν αρκούσαν ποτέ εδώ και 75 χρόνια.

Θα συνεχίσουν όμως να δακρύζουν μαζί με τους σιωνιστές μακελάρηδες της Μέσης Ανατολής για τους 200 ομήρους. Για αυτούς οι αριθμοί μετράνε. Είναι άλλωστε καθημερινή η ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των ισραηλινών ομήρων… και την αγωνία των συγγενών τους. Δακρύζουν κάθε μέρα για τους ομήρους. Και κάθε μέρα, τουλάχιστον 500 Παλαιστίνιοι κάθε ηλικίας πέφτουν νεκροί. Και εκατομμύρια εξουθενώνονται από την δίψα και την πείνα μέσα στα χαλάσματα. Για αυτούς όμως δεν υπάρχουν δάκρυα…. Υπάρχει μόνο κυνική, στατιστική και «δημοσιογραφία».

Η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από τους δολοφόνους του Ισραήλ, υπό την καθοδήγηση, τη στήριξη και την προστασία των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ δεν είναι τωρινή. Κρατάει 75 χρόνια. Αυτό όμως που είναι νέο και τρομακτικό, είναι ότι τις τελευταίες 21 μέρες, γίνεται με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας. Με χιλιάδες εικόνες από δολοφονημένα παιδιά να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Και είναι ακόμα πιο τρομακτική η βαρβαρότητα της δυτικής προπαγάνδας. Που μέσα σε 21 μέρες, έχει αντιστρέψει την πραγματικότητα. Παρουσιάζοντας του θύτες ως θύματα… και αντίστροφα. Μετατρέποντας τα θύματα σε θύτες. Μια προπαγάνδα που γράφει νέες σελίδες γκεμπελισμού. Που παρουσιάζει τα ναζιστικά διαγγέλματα και τα νέα εγκλήματα των σιωνιστών του Ισραήλ, ως «δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

Ξημερώνει Σάββατο… Και οι ακτίνες του ήλιου δεν θα αντέξουν στο φως της Γάζας.

Τη Γάζα που φλέγεται. Όχι μόνο από τις βόμβες των τυράννων του Ισραήλ. Φλέγεται από τον πόθο, φλέγεται από το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα των ελεύθερων πολιορκημένων της.

Ελευθερία ή θάνατος!

Και αν η απάντηση των σιωνιστών και των κορακιών της δύσης είναι θάνατος…

Η απάντηση των λαών του κόσμου δεν μπορεί να είναι άλλη.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Πετράκης Βασίλης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το