“Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. Αυτός το μπόρεσε αυτό, δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει το πτώμα. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα…” Ιωάννα Μάνδρου

Ναι. Δεν είναι για αίματα, Μάνδρου. Είναι μόνο για παιδεραστία. Είναι μόνο για χειριστική, κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι μόνο για να της φοράει ρολόγια να ελέγχει μέχρι και τα βήματά της. Είναι για να λέει ψέματα επί 37 μέρες, κοροΐδευοντας αρχές, οικογένεια, κοινωνία. Είναι μόνο για να βάζει το βρέφος δίπλα στη νεκρή μητέρα του, για να το βλέπει να προσπαθεί να την ξυπνήσει. Είναι μόνο για να σκοτώνει και στη συνέχεια να κρεμάει το σκύλο της δολοφονημένης για να γίνει πιστευτός. Ναι, Μανδρου, δεν είναι για αίματα. Είναι μόνο για να πνίγει γυναίκες. Είναι μόνο για να πνίγει την Κάρολ με το μαξιλάρι, να την πατάει με το γόνατο του, να της δημιουργεί ασφυξία. Δεν είναι για αίματα. Είναι μόνο για να σκοτώνει γυναίκα όταν εκείνη κοιμάται.

Δεν θα πω ντροπή σου Μάνδρου. Αυτήν την έχασε όταν αναρωτήθηκε μέσα στο βαθύ πόνο και πένθος της Μάγδας Φύσσα, πώς και είναι καλοχτενισμένη.

Θα πω ντροπή σου ΕΣΡ. Ντροπή σου ΕΣΗΕΑ που την ανέχεσαι. Ελπίζω η οικογένεια της Καρολάιν να μην βλέπει τηλεόραση. Να βλέπει να σκοτώνουν ξανά και ξανά τον άνθρωπό τους κάτι γλίτσες που νομίζουν πως είναι δημοσιογράφοι. Πραγματικά το εύχομαι. Όπως και πρόστιμα στον σταθμό για κακοποίηση και προσβολή δολοφονημένης νεκρής.

Γιάννα Κουκά

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το