ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι στις 13-06-2020 θα διοργανώσουμε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι για την τροπολογία του Ν.4664/2020 αρθ.21 που κλείνει την ΛΑΡΚΟ χωρίς καμία απολύτως πρόβλεψη για τους 1200 εργαζόμενους.
Στις 25-01-2020 πριν την ψήφιση της τροπολογίας είχαμε διοργανώσει επίσης ένα πολύ πετυχημένο συλλαλητήριο με 5.500 κόσμο το οποίο «θάφτηκε» από τα μέσα.
Στις 13-06-2020 έχουμε στόχο το συλλαλητήριο να αποτελέσει «γεγονός» όπου θα καλέσουμε όλες τις πληττόμενες κοινωνικές ομάδες  της  χώρας, εργαζόμενους αλλά και συνταξιούχους, Ναυπηγεία, ΕΛΤΑ, Εστίαση, Εκπαιδευτικούς, Καλλιτέχνες με σκοπό η εκδήλωση αυτή να κορυφωθεί  με μία συναυλία.
Με βάση τα παραπάνω ζητάμε την έμπρακτη συμμετοχή σας σε αυτό το συλλαλητήριο για να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή  μας στις πρακτικές της Κυβέρνησης που απαξιώνουν τα εργασιακά δικαιώματα οδηγώντας είτε στην φτωχοποίηση είτε στην ανεργία όλες τις κοινωνικές ομάδες.
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του Συλλαλητηρίου. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή προκειμένου να σας εντάξουμε στην λίστα των ομιλητών της εκδήλωσης.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Σαμαράς Κων/νος  (6983335054), email: Somateio.edras@larco.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

                                                            
  

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το