Λαμβάνουμε απολύτως υπόψη μας το λέρωμα που προκαλεί η ενασχόληση με το γνωστό για τις απόψεις του Θάνο Τζήμερο. Και δεσμευόμαστε ότι η όποια αναφορά μας στον («ασχοληθείτε μαζί μου») περιφερειακό σύμβουλο, αν ποτέ επαναληφθεί, θα τοποθετηθεί στον κατάλληλο χρόνο και χώρο: Όταν θα έρθει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα των σκουπιδιών…

Ο Τζήμερος κάνει φιλότιμες προσπάθειες, κατά καιρούς, να βγει ξανά στο προσκήνιο. Θυμάται τις παλιές καλές εποχές που τα ΜΜΕ ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιο απ΄όλα θα τον φιλοξενήσει για να αναλύσει τις ιδέες του, αυτό το εμετικό μείγμα αντικομμουνισμού – ρατσισμού.

Στη συνέχεια όμως παρουσιάστηκαν και άλλοι “Τζήμεροι” και ο ίδιος ξεχάστηκε.

Δεν θα ασχολούμασταν με το νεοφιλελεύθερο “λαγό” αν στην προσπάθειά του να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας δεν αποδείκνυε ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να ξεπεράσει ο Τζήμερος σε αθλιότητα τον Τζήμερο.

Θ. Τζήμερος για ΑΔΕΔΥ: «Ζητώ συγγνώμη από τους... κηφήνες!»

Πρόσφατα η ΑΔΕΔΥ υπέβαλε αγωγή εναντίον του Θάνου Τζήμερου, ζητώντας 130.000 ευρώ ως αποζημίωση, επειδή, με αφορμή την πρόσφατη απεργία της, ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» έγραψε στα social media: «Να τελειώνουμε με τη δικτατορία των κηφήνων εργατοπατέρων της ΑΔΕΔΥ. Εμείς τους σημερινούς απεργούς θα τους είχαμε ήδη απολύσει, και θα ακολουθούσε αγωγή για ζημιές που υπέστη η Οικονομία. Αν θέλετε να σας διοικεί η ΑΔΕΔΥ, συνεχίζετε να ψηφίζετε ασπόνδυλους.»

Το νεοφιλελεύθερο γκανιάν απατώντας σημείωσε πως “στις 11 Φεβρουαρίου 2021, ημερομηνία της εκδίκασης της αγωγής της ΑΔΕΔΥ κατά του Θάνου Τζήμερου, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (κτήριο 4 αίθουσα 1), θα συγκρουσθούν δύο Ελλάδες: η Ελλάδα της παρακμής, με την Ελλάδα της Δημιουργίας”.

Και αμέσως μετά πρότεινε ότι “στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση, θα πρέπει να επανέλθει η διάταξη του Συντάγματος του 1952, που απαγόρευε την απεργία στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, όπως ισχύει σε όλα τα σοβαρά κράτη”.

Τζήμερος: Αν δεν απολυθούν οι μισοί τουλάχιστον “εκπαιδευτικοί”, ινστρούχτορες του σταλινισμού, προκοπή στην Παιδεία δεν γίνεται”

Χρόνια τώρα με σειρά παραληρηματικών tweets ο Θάνος Τζήμερος εξακολουθεί να προκαλεί.

Πρόσφατα, λίγο μετά την απόφαση για καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» ανασύροντας την ανιστόρητη «θεωρία των δύο άκρων», μιλώντας για ίσες αποστάσεις και ευθύνες και βρίσκοντας την ευκαιρία να επιτεθεί στην Αριστερά και το αντιφασιστικό κίνημα..

«Δεν είναι ακροδεξιοί ο χρυσαυγίτες. Εθνικοσοσιαλιστές είναι. Δηλαδή αριστεροί. Πρωτοξάδερφα του ΚΚΕ. Αυτοί ήθελαν να φέρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΗ εθνικιστική δικτατορία του Μιχαλολιάκου και οι άλλοι θέλουν να φέρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΗ διεθνιστική δικτατορία του Κουτσούμπα. #κκε_η_σειρα_σου».

Ο «εξομολογημένος φασίστας» μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη της πολιτικής αθλιότητας. Ωστόσο είναι απολύτως λάθος να θεωρείται ότι αποτελεί απλά ένα θύμα των νεοφιλελεύθερων περικοπών στις δαπάνες στον τομέα ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας.

Είναι ο ίδιος που πριν λίγους μήνες αφού πρώτα επικρότησε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια στη συνέχεια ζήτησε να απολυθούν οι μισοί εκπαιδευτικοί.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Συμφωνώ με ΟΛΑ. Υπάρχει όμως κάτι που υπονομεύει την εφαρμογή τους: οι άνθρωποι που θα κληθούν να τα εφαρμόσουν. Αν δεν απολυθούν οι μισοί τουλάχιστον “εκπαιδευτικοί”, ινστρούχτορες του σταλινισμού, προκοπή στην Παιδεία δεν γίνεται”.

Ο συγκεκριμένος πέρσι με ένα tweet καταφέρθηκε κατά του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τον οποίο και χαρακτήρισε «αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική»

Εμείς το έχουμε πει και άλλες φορές: Τζήμερε για τη μισανθρωπία δεν υπάρχει εμβόλιο. Πρέπει να το παλέψεις μόνος σου.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το