Ευθύνες στους γιατρούς των δημοσίων νοσοκομείων για την εξάπλωση του Κορονοϊού σε περιοχές της Πελοποννήσου αποδίδει ο αρθρογράφος της εφημερίδας Καθημερινή, Πάσχος Μανδραβέλης (λάτρης της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων στην Υγεία), προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Τόσο καλό είναι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας» σχολιάζει ο συντάκτης αναφερόμενος στον 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που γύρισε από τους Αγίους Τόπους και μεταφέρθηκε σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Απαντώντας, ο νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου τον κατηγόρησε ότι διασπείρει fake news για τους γιατρούς των δημοσίων νοσοκομείων.

Συνεχίζοντας την επίθεση ο Μανδραβέλης κατηγορεί το ΕΣΥ ότι διασπείρει νοσοκομεία τα οποία χαρακτηρίζει ως «κέλυφη» (;)

Ο αρθρογράφος της Καθημερινής στοχοποιεί στο κείμενό του την Παθολόγο – λοιμωξιολόγο Όλγα Κοσμοπούλου η οποία απορούσε με το «θράσος» της συζύγου του πρωθυπουργού να χειροκροτά στα μπαλκόνια για τους γιατρούς των δημοσίων νοσοκομείων.

Στο ίδιο άρθρο ο Πάσχος Μανδραβέλης χαρακτηρίζει ηλίθιους όσους ασκούν κριτική στην φιλελεύθερη πολιτική ιδιωτικοποιήσεων του συστήματος υγείας και στρέφεται προσωπικά εναντίον του πρώην υπουργού υγείας Νικήτα Κακλαμάνη για το σχόλιο που έκανε για τα «παπαγαλάκια» του νεοφιλελευθερισμού.

Πηγή:Με στοιχεία από το info-war.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το