Περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας κατήγγειλε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός και χορεύτρια Σοφίνα Λαζαράκη.

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός το Σάββατο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, μπήκαν στο χώρο του πάρκου στον λόφο του Στρέφη, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τον σκύλο της.

Όταν αντέδρασε υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός κατέβηκε, την άρπαξε, την κόλλησε στον τοίχο και της έβγαλε χειροπέδες, κατηγορώντας την για εξύβριση, ενώ δεν φορούσε και μάσκα.

Ακόμα της είπε ότι ο σκύλος έπεσε πάνω στη μηχανή και τελικά η Σοφίνα Λαζαράκη αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για να μην καταλήξει στο τμήμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίνας Λαζαράκη:

«Σήμερα, μέσα στον λόφο του Στρέφη, μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ χτύπησε τον σκύλο μου, τη Μάιρα, την ώρα που περπατούσαμε στον πεζόδρομο του λόφου. Ευτυχώς, η Μάιρα είναι καλά, εγώ όμως όχι.

Από την ταραχή μου εκείνη τη στιγμή φώναξα “τι κάνεις εκεί ρε μ@@@”, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να κατέβει, να με αρπάξει από το χέρι, να μου το στρίψει, να με κολλήσει στον τοίχο και να βγάλει χειροπέδες, κατηγορώντας με για εξύβριση, και ενώ ούρλιαζε στο πρόσωπό μου (χωρίς μάσκα φυσικά) “ποιον είπες μ@@@”.

Όταν ρώτησα από που και ως που επιτρέπονται οι μηχανές μέσα στο πάρκο με τα παιδιά και τα σκυλιά, η απάντηση ήταν “πρώτη φορά βλέπεις;”, ενώ ισχυρίστηκε πως ο σκύλος έπεσε μόνος του πάνω στη μηχανή. Αναγκάστηκα να ζητήσω συγγνώμη για να μην οδηγηθώ στο τμήμα σαββατιάτικα και μετά από λίγο φύγαμε. Η οργή όμως και η αδικία με πνίγει ακόμα».

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το