Μ-Λ ΚΚΕ
ΚΑΛΕΣΜΑ

Αθήνα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Πέμπτη 26/10, 6:30μμ, στα Προπύλαια

Για τρίτη βδομάδα οι σιωνιστές-φασίστες κατακρεουργούν τον Παλαιστινιακό λαό και η φριχτή συμμαχία των αμερικανών και ευρωπαίων ιμπεριαλιστών τους στηρίζει απροκάλυπτα, τρομοκρατεί τους λαούς της περιοχής και προσπαθεί να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και όλα ανεξαίρετα τα αστικά κόμματα και επιτελεία, πρόθυμα δεκανίκια του σιωνισμού, συστρατεύονται, σε ευρωΝΑΤΟική ευθυγράμμιση, ενοχοποιώντας το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να παλεύει ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταδικάζει την εγκληματική βαρβαρότητα του ισραηλινού φασιστικού καθεστώτος και των ιμπεριαλιστών προστατών του και τάσσεται σταθερά στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού στο δίκαιο αγώνα του για λευτεριά και ανεξαρτησία.

Καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την προκλητική, άμεση εμπλοκή της χώρας στη σφαγή των Παλαιστινίων με την παρουσία και απερίσπαστη συνέχιση της αποστολής τής φρεγάτας «Ψαρά» στην περιοχή Λιβάνου-Ισραήλ, αλλά και με την παραχώρηση της βάσης της Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης )  στους Αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς

Στηρίζει τη συγκέντρωση στην Ελευσίνα στις 25 Οκτώβρη, που καλούν μαζικοί φορείς και

καλεί στη συγκέντρωση-διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

την Πέμπτη 26/10, 6:30μμ, στην Αθήνα, στα Προπύλαια

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού

Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – έξω οι αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

 

Το Μ-Λ ΚΚΕ

Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το