Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει την αστυνομική βία και καταστολή σε βάρος όσων στέκονται αλληλέγγυοι στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό!

Παράλληλα καλεί στη νέα συγκέντρωση και πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ το Σάββατο 15 Μάη στις 5.00μμ στο μετρό Πανόρμου.

Καταγγέλλουμε το νέο έγκλημα του ισραηλινού καθεστώτος σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού! Να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί!

Ο παλαιστινιακός λαός βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με το νέο έγκλημα των Ισραηλινών. Οι Ισραηλινοί σφυροκοπούν ανελέητα τη λωρίδα της Γάζας με αεροπορικές επιδρομές σπέρνοντας το θάνατο. Οι Παλαιστίνιοι ήδη μετρούν 20 νεκρούς, ανάμεσά τους και 9 παιδιά καθώς και δεκάδες τραυματίες. Το νέο αιματηρό χτύπημα των Ισραηλινών έρχεται σε συνέχεια της πολιτικής των εκδιώξεων των Παλαιστινίων που πραγματοποίησε η κυβέρνηση Νετανιάχου το προηγούμενο διάστημα από την ανατολική Ιερουσαλήμ πυροδοτώντας την ένταση.

Οι εκκλήσεις των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών για «ψυχραιμία» είναι υποκριτικές αφού παρέχουν την πλήρη υποστήριξη στο σιωνιστικό καθεστώς, αναγορεύοντάς το σε χωροφύλακα και τρομοκράτη των λαών της περιοχής, ανάβοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για το αιματοκύλισμα και την εξόντωση των Παλαιστινίων.

Η στάση των «ίσων αποστάσεων» που κρατά η κυβέρνηση της ΝΔ, για λογαριασμό της ντόπιας ολιγαρχίας, αλλά και η αναγόρευση του Ισραήλ σε εταίρο και σύμμαχο στην πραγματικότητα συγκαλύπτει την ισραηλινή κτηνωδία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, και εξωραΐζει τη δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου..

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα θηριωδία του ισραηλινού φασιστικού καθεστώτος στη Λωρίδα της Γάζας! Εκφράζει τη διεθνιστική του αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης! Καταγγέλλει την πολιτική των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, καθώς και την πολιτική «ίσων αποστάσεων» της ελληνικής κυβέρνησης που ενισχύει και αποθρασύνει το σιωνιστικό καθεστώς. Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Όλοι στη νέα συγκέντρωση και πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ το Σάββατο 15 Μάη στις 5.00μμ στο μετρό Πανόρμου

Γραφείο Τύπου Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το