Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί σε νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον χειμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και σε πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία, αύριο Κυριακή 5 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι. Σημείο συνάντησης Σύνταγμα και Σταδίου.

Ο κατοχικός στρατός του Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει ανελέητα τη Γάζα από αέρα, ξηρά και θάλασσα, ισοπεδώνοντας πόλεις και χωριά της και προκα­λώ­ντας ένα εφιαλτικό λουτρό αίματος με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες. Η κτηνώδης κυβέρνηση Νετανιάχου έχει επιβάλει διακοπή της υδροδότησης, της ηλεκτροδότησης και του ανεφοδιασμού της με τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα, επιβάλλοντας στον πληθυσμό της Γάζας ένα φρικιαστικό αποκλεισμό αργού θανάτου.

Οι φασίστες-σιωνιστές θέλουν το πογκρόμ που συντελείται τώρα στην Γάζα να έχει σαν κατάληξη τον βίαιο εκτοπισμό των κατοίκων της στη χερσόνησο του Σινά της Αιγύπτου, ενώ αναφέρεται και η Ελλάδα στις χώρες που θα μπορούσαν να γίνουν υποδοχείς προσφύγων.

Η εγκληματική επιχείρηση μαζικής εξόντωσης και εκδίωξης των Παλαιστινίων που διεξάγει το κράτος του Ισραήλ έχει την απόλυτη στήριξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταδικάζει την εγκληματική βαρβαρότητα του ισραηλινού φασιστικού καθεστώτος και των ιμπεριαλιστών προστατών του και τάσσεται σταθερά στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού στο δίκαιο αγώνα του για λευτεριά και ανεξαρτησία.

Καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την προκλητική, άμεση εμπλοκή της χώρας στη σφαγή των Παλαιστινίων με την παρουσία και απερίσπαστη συνέχιση της αποστολής τής φρεγάτας «Ψαρά» στην περιοχή Λιβάνου-Ισραήλ, αλλά και με την παραχώρηση της βάσης της Ελευσίνας στους Αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού

Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – έξω οι αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το