Με σημαντική συμμετοχή συναγωνιστών και φίλων ολοκληρώθηκαν οι δύο πολιτικές εκδηλώσεις του Μ-Λ ΚΚΕ στο Λασίθι

Σητεία (Πολύκεντρο 10/5)

Στη Σητεία η προεκλογική συγκέντρωση άρχισε με τις εισηγήσεις των συντρόφων Μίλτου Κορνάρου και Βασίλη Πετράκη. Σε αυτές αναλύθηκαν οι θέσεις του κόμματος για τα μεγάλα ζητήματα της περιόδου, το ρόλο των άλλων δυνάμεων και την προοπτική του κινήματος, ενώ έγινε εκτεταμένη αναφορά και σύνδεση των τοπικών προβλημάτων με τις κυρίαρχες πολιτικές.

Οι τοποθετήσεις, οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί που κατατέθηκαν έδωσαν παλμό στη συζήτηση που ακολούθησε. Για τα ζητήματα που κυριάρχησαν, όπως τη θεωρία της “χαμένης” ψήφου, της “ενότητας της αριστερας”, του πολιτισμού, της νεολαίας, το ρόλο των δυνάμεων που αναφέρονται στην αριστερά, δόθηκαν εκτεταμένες απαντήσεις στο κλείσιμο της εκδήλωσης.

Άγιος Νικόλαος (Εργατικό Κέντρο 11/5)

Και στον Άγιο Νικόλαο, μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε, στις εκλογικές συνεργασίες στο χώρο της αριστεράς, τα μέτωπα πάλης και τη δράση στα σωματεία. Στο τέλος της συζήτησης, με αναλυτικές απαντήσεις οι εισηγητές ανέπτυξαν τις θέσεις του Μ-Λ ΚΚΕ για αυτά τα πολύ κρίσιμα ζητήματα.

Στο τέλος και των δύο εκδηλώσεων έντονο ήταν το ενδιαφέρον των συναγωνιστών και των φίλων για τα έντυπα του κόμματος και της νεολαίας που υπήρχαν στην αίθουσα, καθώς και ιδιαίτερα θετική η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα.

Η ενίσχυση των δεσμών με τους συναγωνιστές που εδώ και καιρό συμπορευόμαστε στο Λασίθι, όπως και ο σημαντικός αριθμός νέων φίλων που προσέγγισε τις εκδηλώσεις και τη δράση του κόμματος, αποτελούν αναμφίβολα ένα θετικό και ελπιδοφόρο βήμα.

Τα μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό, συνεχίζουν την παρέμβαση με την κομματική αφίσα και τις προκηρύξεις. Ακόμα πιο αποφασιστικά δίνουν και αυτή τη  προεκλογική μάχη και καλούν στη στήριξη και την ενίσχυση του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το