δίωξη

 Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Μ-Λ ΚΚΕ

Αύριο, Τρίτη 23 Ιουνίου (10:30 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, κτίριο 12),  ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (μαζί με τους των Αντώνη Μαυρομμάτη, Ηλία και Λεωνίδα Παπαδόπουλου) με αφορμή τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών) σέρνεται και πάλι σε δίκη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.

Σαφώς πρόκειται για πολιτική δίκη που αφορά κατηγορίες που απορρέουν από τους αγώνες τους κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας με εντελώς ανυπόστατες κατηγορίες, που περιλαμβάνουν σχεδόν τον μισό ποινικό κώδικα μεταξύ των οποίων είναι η παρεμπόδιση πλειστηριασμού, η χρήση βίας, η εξύβριση, οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες κ.ά με στόχο να τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς με δεδομένο ότι προετοιμάζεται πραγματικό τσουνάμι πλειστηριασμών και εξώσεων το επόμενο διάστημα.

Κάθε Αριστερός, προοδευτικός άνθρωπος, κάθε πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα κατακτημένα με αγώνες δημοκρατικά δικαιώματα σ’  αυτόν τον τόπο πρέπει να ταχθούν κατά της δίωξης του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των Αντώνη Μαυρομμάτη, Ηλία και Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι η πέμπτη δίκη αλλά εκτός από τους αγωνιστές που παραπέμπονται ακολουθούν και δεκάδες άλλοι, των οποίων οι δίκες έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες.

Το Μ-ΛΚΚΕ καταδικάζει αποφασιστικά αυτήν τη δίωξη, καταγγέλλει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτής και ζητάει την απαλλαγή του από κάθε κατηγορία και την παύση κάθε δίωξης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το