Ηγουμενίτσα

Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση, στην Πλατεία Δημαρχείου, που είχαν καλέσει το Εργατικό Κέντρο,  το Μ-Λ ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ (μ-λ), ενώ στη συνέχεια έγινε και πορεία στους δρόμους της πόλης.

Τις προηγούμενες μέρες το Μ-Λ ΚΚΕ είχε προπαγανδίσει τη συγκέντρωση με προκηρύξεις, ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ με και πανό. Στην συγκέντρωση έγινε παρέμβαση με πανό και το μοίρασμα της προκήρυξης, ενώ στην πορεία  από το κομματικό μπλοκ που πλαισίωσαν και άλλοι συναγωνιστές φωνάχτηκαν αγωνιστικά, εργατικά συνθήματα. ενάντια στην πολιτική της  φτώχειας, της ανεργίας, της  καταστολής και της υποτέλειας.

Στη συγκέντρωση, με το γνωστό αντιδημοκρατικό τρόπο, μέλη του ΠΑΜΕ θέλησαν να εμποδίσουν το άνοιγμα του κομματικού μας πανό, με το πρόσχημα ότι η συγκέντρωση είναι του Εργατικού Κέντρου και δεν επιτρέπονται τα κομματικά πανό, τη στιγμή που τα πανό και οι σημαίες του ΠΑΜΕ ήταν πάρα πολλά. Στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν το πανό μας με την μετακίνηση μπροστά μας, ενός άλλου δικού τους πανό, αλλά οι σύντροφοί μας μετακινήθηκαν παραδίπλα έτσι ώστε να μην εμποδίζεται το πανό και η παρουσία μας στο χώρο της συγκέντρωσης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το