Μ-Λ ΚΚΕ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Κάλεσμα πανεργατοϋπαλληλικής μαζικής συμμετοχής  στην απεργία και στα συλλαλητήρια της Πέμπτης 3 Ιούνη

Στην τελική φάση της μπαίνει η μάχη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο,με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει να πλήξει σε βάθος και σε μεγάλη έκταση βασικά δικαιώματα των εργαζομένων για το χρόνο και τον τρόπο εργασίας τους, τη μισθολογική αμοιβή τους, τη συλλογική σύμβαση, τη συνδικαλιστική δράση και την απεργία.

Καθώς το αντεργατικό έκτρωμα εισάγεται στη νομοθετική διαδικασία της Βουλής, στις μερες που απομένουν αποκτά κρίσιμη σημασία η πραγματοποίηση όσο το δυνατόν πιο μαζικών απεργιακών πανεργατοϋπαλληλικών κινητοποιήσεων που είναι και ο μόνος δρόμος για την παρεμπόδιση και την αποτροπή της ψήφισης του.

Για το άνοιγμα αυτού του δρόμου το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και τα συλλαλητήρια που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις για την Πέμπτη 3 Ιούνη.

Τους προσκαλεί στις 3 Ιούνη σε προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ στην πλατεία Ομονοίας για να συμμετάσχουμε στο κεντρική απεργιακή συγκέντρωση των εργατικών συνδικάτων στις 11 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια στην κατάθεση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το