Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ

Βομβαρδίζουν θερμοκοιτίδες

Δίχως τέλος τα ναζιστικά διαγγέλματα, τα εγκλήματα και η κτηνώδης γενοκτονία από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

Κυνισμός, γκεμπελισμός και υποκρισία της «δημοκρατικής» Δύσης

Οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων, σχολείων και καταυλισμών αποτελούν καθημερινότητα στη Γάζα, που σύμφωνα με τα δυτικά μέσα μετράει πάνω από 13.300 δολοφονημένους Παλαιστίνιους εκ των οποίων 5.700 παιδιά.

Ισραηλινά τανκς πολιορκούν το «Ινδονησιακό νοσοκομείο» στη βόρεια Γάζα. Μετά το Αλ-Σίφα για δεύτερη φορά, (στη γνωστή ιστορία των πολέμων) τανκς και ένοπλοι φτάνουν στα επείγοντα νοσοκομείου δολοφονώντας ασθενείς και υγειονομικούς.

Άλλωστε από χτες (19/11) βομβαρδίζεται ανηλεώς και η νότια λωρίδα της Γάζας καθώς και ένα νοσοκομείο σε αυτήν, στο οποίο σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου υγείας της Γάζας υπήρξαν 70 θύματα.

Στο νότιο τμήμα της Γάζας και στα νοσοκομεία της, έχουν μετακινηθεί εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι πρόσφυγες μετά τους συνεχείς βομβαρδισμούς κατοικιών και κάθε άλλης υποδομής στα βόρεια. Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, με αλλεπάλληλα διαγγέλματα καλούσε το σιωνιστικό κράτος να κινηθούν οι κάτοικοι της Γάζας, για την «ασφάλειά» τους.

Τώρα, που το σιωνιστικό κράτος επέβαλε την μετακίνηση νότια, βομβαρδίζει και τα σημεία και τους καταυλισμούς συγκέντρωσής τους, καθώς και τα ελάχιστα νοσοκομεία που έχουν απομείνει στη Γάζα και στα οποία μεταφέρονται όσο είναι εφικτό και ασθενείς από τα υπόλοιπα.

Το Ισραήλ, με ναζιστικές μεθόδους, επιδιώκει την «τελική λύση». Την εξόντωση των Παλαιστινίων και την ολική αρπαγή και κατοχή της πατρίδας τους. Αυξάνουν καθημερινά και οι ακροδεξιοί σιωνιστικοί κυβερνητικοί «λαγοί» που βγάζουν διαγγέλματα για εκδίωξη 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστίνιων από τη γη τους.

Τελευταία η υπουργός πληροφοριών του Ισραήλ, που ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα να «χρηματοδοτήσει την μετεγκατάσταση» των κατοίκων της Γάζας. «Θα ήταν επωφελές και για τους δύο: (σ.σ. η μετεγκατάσταση) για τους πολίτες της Γάζας, που θέλουν μια καλύτερη ζωή, και για το Ισραήλ, έπειτα από αυτήν την τρομερή τραγωδία», Γκίλα Γκάμλιελ 19/11.

Αυτό ακριβώς επιχειρεί το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ. Την εξόντωση και τον εκτοπισμό των εκατομμυρίων Παλαιστινίων της Γάζας και της Δυτικής Όχθης. Γιατί είναι φανερό και από αυτά που συμβαίνουν στη Δυτική Όχθη, ότι αν ο σιωνισμός καταφέρει να «εκκαθαρίσει» τη Γάζα, μετά θα κατευθύνει την αιμοσταγή κτηνώδη βία του στρατού του, αποκλειστικά στη Δυτική Όχθη.

Οι ισραηλινοί μιλούν για το «ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων» σαν να είναι η πιο δίκαιη πράξη. Και μπροστά σε αυτό το νέο ολοκαύτωμα οι «δημοκράτες» της Δύσης ψελλίζουν ακόμη κάτι περί «αγωνίας» για την προστασία αμάχων.

Στην Ευρώπη και την Αμερική ο γκεμπελισμός γνωρίζει νέες δόξες. Με τον ισραηλινό φασισμό να διαπράττει εδώ και ενάμιση μήνα ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, τα ΜΜΕ της δύσης κάνουν επί ενάμιση μήνα αφιερώματα στους ισραηλινούς ομήρους και τις οικογένειές τους. Μέχρι και για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ισραηλινοί μετά τις 7 Οκτώβρη μας ενημέρωσαν!

Πόση υποκρισία μπορεί να αντέξει ο πλανήτης από τους δυνάστες της ΕΕ και των ΗΠΑ; Ακόμα εγκαλούν το Ισραήλ για δυσανάλογες απώλειες αμάχων στη Γάζα και «εφιστούν την προσοχή». Αναγνωρίζοντας πάντα το «δικαίωμα του στην αυτοάμυνα». Με 5.700 παιδιά νεκρά σε ενάμιση μήνα τι ακριβώς είναι αυτό που ζητούν από τους σιωναζί του Ισραήλ να «προσέξουν»; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το σιωνιστικό κράτος που βομβαρδίζει 24 ώρες το 24ωρο απ’ άκρη σε άκρη, μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες χώρες του πλανήτη; Και τι ακριβώς του λένε να «προσέξει» αυτοί που καθημερινά τροφοδοτούν το ισραηλινό κράτος με βόμβες, πυραύλους και ό,τι άλλο χρειάζεται για τη διάπραξη ναζιστικών εγκλημάτων;

Καμία αγωνία δεν έχουν για τους άμαχους Παλαιστίνιους οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ. Άλλωστε η ιστορία τους δεν είναι άλλη, από μια λίστα αναρίθμητων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας σε όλο τον πλανήτη. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα συμφέροντά τους. Και οι αναφορές στους «αμάχους της Γάζας», γίνονται από αυτούς μόνο για την πολιτική διαχείριση της οργής και της αγανάκτησης που πλημμυρίζει τους λαούς του κόσμου και της Ευρώπης από αυτό το έγκλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εν μέσω των εικόνων φρίκης που έρχονται από την εθνοκάθαρση που πραγματοποιεί ο ισραηλινός φασισμός στη Γάζα, η Γαλλία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου του… Άσαντ! Πρόκειται για απύθμενη, εξοργιστική υποκρισία!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και τους πιο αρνητικούς συσχετισμούς, ο Παλαιστινιακός λαός στέκει όρθιος. Κάθε μέρα ο λαός της Γάζας γράφει με το αίμα του, νέες σελίδες ηρωισμού στην παγκόσμια ιστορία των αγώνων της ανθρωπότητας. Το ελπιδοφόρο μήνυμα του διαπερνά τα σκοτεινά τείχη της σιωνιστικής τυραννίας και της σάπιας δυτικής προπαγάνδας.

Η Παλαιστινιακή αντίσταση, διψασμένη, πεινασμένη και αποκλεισμένη αντέχει! Και είναι βέβαιο ότι στα συντρίμμια της Γάζας, μέσα από τις στάχτες της κτηνώδους σιωνιστικής γενοκτονίας, η αντίσταση θα γεννιέται ξανά και ξανά. Όσα παιδιά και αν σκοτώσουν οι τυφλωμένοι από τις ναζιστικές ιδέες «περί άριου και περιούσιου λαού» ισραηλινοί, όσο μίσος και αν εξαπολύσουν πάνω στην νέα γενιά αυτού του αδούλωτου λαού, τόσο θα πληθαίνουν οι μήτρες των νέων αγωνιστών που θα τροφοδοτούν αυτόν τον ηρωικό αγώνα.

Το αδούλωτο πνεύμα, το ακατάβλητο φρόνημα ενός λαού που εδώ και 75 χρόνια αγωνίζεται για την πατρίδα και την ελευθερία του, θα γεννάει πάντα τους ήρωες που έχει «ανάγκη» η ιστορία μέχρι την τελική νίκη!

Νίκη στην Παλαιστινιακή αντίσταση!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το