Όπως σημειώνει η efsyn.gr, μέσα σε μία ημέρα υπήρξαν τρεις ανακοινώσεις αποχώρησης από την Ελληνική Λύση με αιχμές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

Πρώτα αποχώρησε το Κόμμα Δανειοληπτών του Γιώργου Μπαρτζώκη, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Κ. Βελόπουλο για τις βουλευτικές εκλογές, καθώς δεν υπάρχει προγραμματική σύγκλιση για το θέμα διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

Το κόμμα, όμως, αφήνει και αιχμές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέροντας χαρακτηριστικά «η Ελληνική Λύση και προσωπικά ο κ. Βελόπουλος επέδειξαν -έτσι άβγαλτοι και πρωτάρηδες όπως είναι από τη… μέθη της εξουσίας- τη γνωστή συμπεριφορά αλαζονείας, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησαν και αθέμιτες συκοφαντικές μεθόδους για να μην αναλάβουμε την κοινοβουλευτική ομάδα του ενιαίου κόμματος υπό τον Πρόεδρό μας Γιώργο Μπαρτζώκη με την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, ως απόρροια αυτής της συνεργασίας, αφού ο Κυριάκος Βελόπουλος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής όπως ήταν η συμφωνία μας».

Η απάντηση Βελόπουλου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε μέσω Twitter αναφέροντας

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η @ellinikilisi δέχεται πόλεμο από τα “λιοντάρια” του συστήματος με ψεύδη συκοφαντίες σιγά μην ασχοληθούμε και με τα κανίς τεριέ όπως λέει και ο @snJsQjSggzBffYW εύστοχα !Υποψήφιοι βουλευτές επίσημα θα υπάρξουν σύντομα οπότε ο κάθε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ σαλτιμπαγκος ας λέει ότι θέλει!

Εκτός από το κόμμα δανειοληπτών, αιφνίδια παραιτήθηκε και ο υποψήφιος Β’ Πειραιά, Νίκος Μαστρογιάννης, καταγγέλλοντας ότι «η ελληνική λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται» και προσθέτοντας «αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα και εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά».

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook.

Τρίτη αποχώρηση ήρθε από την Δώρα Αντωνίου, υποψήφια για την Α Πειραιά, επικαλούμενη λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τους αποχωρήσαντες είναι υποψήφιοι σε εκλογικές περιφέρειες του Πειραιά.

—————–Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το