Την Παρασκευή 7/8, στις 8.30 μμ οι συναγωνιστές και οι φίλοι της Πορείας παρακολούθησαν μία πλούσια θεατρική βραδιά που με πολύ κόπο και μεράκι προετοίμασαν οι θεατρικές ομάδες των πολιτιστικών χώρων της Πορείας.

Η θεατρική ομάδα του Σήματος από την Αθήνα, της Πυξίδας από την Θεσσαλονίκη και της Σφήνας από τα Γιάννενα δούλευαν πυρετωδώς για να παρουσιάσουν μία βραδιά με τρία θεατρικά έργα.

Το κλασσικό αριστουργηματικό θέατρο του Μπρεχτ συνάντησε το σύγχρονο θέατρο σε έναν συνδυασμό έμεινε αξέχαστος στους κατασκηνωτές του Κάμπινγκ και στους επισκέπτες πολλοί από τους οποίους παρακολούθησαν όρθιοι.

Η ομάδα του Σήματος παρουσίασε έξι σκηνές από το έργο «Τρόμος και Αθλιότητα του Τρίτου Ράιχ», του Μπέρτολτ Μπρεχτ, η αντίστοιχη της Πυξίδας δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο σκετς, συνδυάζοντας κλασικούς μονολόγους και κείμενα με τη δική της δημιουργική φαντασία, ενώ η θεατρική ομάδα της Σφήνας «ανέβασε» αποσπάσματα από τη σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια».

Στη συνέχεια ακολούθησε το σερβίρισμα του φαγητού, ενώ η βραδιά έκλεισε με ξεφάντωμα και χορό στο δεύτερο πάρτι που θα πραγματοποιήθηκε στην παραλία.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το