Με τον αγωνιστή και μαχητή των κινημάτων Τάσο Καβαλλιεράτο κατεβαίνει στις εκλογές της Κεφαλλονιάς το Μ-Λ ΚΚΕ.

Ο σ. Καβαλλιεράτος γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα και από το 1966, με ένα μικρό διάλειμμα, ζει στην Κεφαλλονιά. Τελείωσε τη βασική εκπαίδευση στη Σάμη και μετά ακολούθησε το επάγγελμα του ναυτικού. Στη συνέχεια για πολλά χρόνια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο της εστίασης.

Από μαθητής εντάχθηκε στην αριστερά και ακολούθησε την πορεία του Μ-Λ ΚΚΕ. Από το 1985 παραμένοντας στην αριστερά ασχολήθηκε με δυναμικό τρόπο με τα προβλήματα του νησιού, είτε μέσα από κινήματα και συλλογικότητες (Κίνηση πολιτών επαρχίας Σάμης, Πρωτοβουλία όχι άλλα αιολικά στη Κεφαλλονιά, Πρωτοβουλία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Ιόνιο), είτε μέσα από την πλούσια αρθρογραφία που ανέπτυξε ως δημοσιογράφος, μέσα από sites της Κεφαλλονιάς, αλλά και άλλα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας.

Ψηφίζοντας το Μ-Λ ΚΚΕ στην Κεφαλλονιά βάζουμε ένα γερό λιθάρι στήριξης στις δυνάμεις που θα είναι και πάλι με το λαό την επόμενη μέρα των εκλογών για την υπεράσπιση στο δικαίωμα για δουλειά, για πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος απ’ τα αρπακτικά που το καταστρέφουν, για τη συνέχιση της καθημερινής δράσης. Ο σ. Τάσος Καβαλιεράτος αποτελεί εγγύηση για την πορεία αυτή.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το