Αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τη μία πύλη του νοσοκομείου που κανονικά σήμερα θα εφημέρευε αλλά με εντολή Πλεύρη – Γκάγκα κλείνει

Υπό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης το οποίο αν και σήμερα είχε γενική εφημερία, με εντολή Θάνου Πλεύρη και Μίνας Γκάγκα μένει κλειστό.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν απευθύνει κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πύλη σε μία προσπάθεια να κρατήσουν το νοσοκομείο ανοιχτό. Όπως κατήγγειλαν, αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τη μία πύλη του νοσοκομείου. «Καλημέρα, με τα όργανα της τάξης να “προασπίζονται” τη δημόσια υγεία, έχοντας κλείσει την μία είσοδο του νοσοκομείου!» αναφέρουν.

Αστυνομικοί στο Παίδων Πεντέλης

Μάλιστα οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν στη συνέχεια.

«Έχουν φέρει την αστυνομία να κλείσει το 1 από τα 3 Παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής που σήμερα κανονικά εφημερεύει και που οι εργαζόμενοί του προσπαθούν να το κρατήσουν ανοιχτό για τα άρρωστα παιδάκια. Όλοι/ες στο κάλεσμα των υγειονομικών του Παίδων Πεντέλης 12 το μεσημέρι στην είσοδο του νοσοκομείου» τονίζει ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Παναγιώτης Παπανικολάου.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το