Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Ιούνη, πολιτική εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η Κ.Ο. Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ  στην πόλη της Βέροιας, με ομιλητή το σ. Δ. Κοντοφάκα.

Στην εκδήλωση-συζήτηση που παραβρέθηκαν σύντροφοι και συναγωνιστές από την Ημαθία και την ευρύτερη περιοχή, και είναι η πρώτη έπειτα από την περίοδο της πανδημίας του εγκλεισμού και των απαγορεύσεων, συζητήθηκαν τα ζητήματα της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης όπως έχουν διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες, τα ζητήματα των ελληνοτουρκικών και οι κίνδυνοι που διαμορφώνονται, η στάση και η πολιτική των άλλων δυνάμεων αλλά και η ανάγκη να δυναμώσουν οι αγώνες του λαού μας, να δυναμώσει η παρέμβαση του Μ-Λ ΚΚΕ περισσότερο  με το μεγαλύτερο οργανωτικό του οργανωτικό του δυνάμωμα.

Την εισήγηση του σ. Κοντοφάκα  ακολούθησε ο προβληματισμός των συντρόφων και συναγωνιστών και πλούσια συζήτηση τόσο για τα γενικότερα ζητήματα, καθήκοντα και ανάγκες όσο και για ειδικότερα και πιο συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την παρέμβαση των μαρξιστικών-λενινιστικών δυνάμεων στην περιοχή.

Βέροια 28 Ιούνη 2020

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το