Στην πολύπαθη και κατεχόμενη εδώ και έξι μήνες Λευκίμμη συμβαίνουν και αυτά τα περίεργα: Οι μαθητές κάνουν μάθημα με ομπρέλες ανοιχτές στις αίθουσες στο Γυμνάσιο Λευκίμμης, αφού εκτός του κρύου και της εκτός λειτουργίας καλοριφέρ, όπως καταγγέλλουν, η στέγη στάζει με αποτέλεσμα τα παιδιά να βρέχονται.

Σήμερα το πρωί γονείς βρέθηκαν στο σχολείο, όπου διαπίστωσαν ότι από τις 9 αίθουσες θερμαίνονται οι 2 . Μαθητές και γονείς προχώρησαν σε διαμαρτυρία, καθώς δηλώνουν πως οι συνθήκες όσον αφορά στις θερμοκρασίες εντός των αιθουσών διδασκαλίας είναι απαγορευτικές για την διεξαγωγή μαθημάτων.
Το 15μελές των μαθητών αποφάσισε , αφού ενημερωθούν οι γονείς τους , να αποχωρήσουν σήμερα οι μαθητές που κάνουν μάθημα στις κρύες αίθουσες και να μείνουν εκείνοι που κάνουν μάθημα στις αίθουσες που θερμαίνονται.
Μάλιστα πολλοί γονείς αγανακτισμένοι αναρωτιούνται γιατί την ώρα που ξοδεύονται τόσα εκατομμύρια ευρώ για έναν παράνομο ΧΥΤΑ δε δίνονται ψίχουλα για τη θέρμανση του σχολείου που έχει κριθεί ακατάλληλο και επικίνδυνο και θα έπρεπε να είχε κατεδαφιστεί εδώ και χρόνια!
Φωτογραφίες ο Γρηγόρης Βέργης
Πηγή: argyrades.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το