Τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28 Νοέμβρη.

Ειδικότερα, οι γραμμές 1,2 και 3 του μετρό δε θα λειτουργούν όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων και των Τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ,  συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου. Ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρόλεϊ. Κανονικά θα λειτουργήσει ο Προαστιακός.

Η κινητοποίηση της ΠΝΟ η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες πλοίων, θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24:00 της ίδιας ημέρας.

Απεργία στα ΜΜΕ στις 27 Νοεμβρίου

24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ΕΡΤ, τη ΓΓΕΕ, το ΑΠΕ – ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018 έως τις 6:00 π.μ. της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου.

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το