Μαρξιστικό Λενινιστικό Κόμμα Γερμανίας

Για το θάνατο του Παναγιώτη Κοσμά, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του M-Λ KKE, επί σειρά ετών αγωνιστή του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος στην Ελλάδα

Αγαπητοί σύντροφοι του M-Λ KKE

Αγαπητή Μάλαμω, σύζυγε και συντρόφισσά του και κόρη του Χρυσάνθη

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι μέσα σε λίγες μέρες χάσατε δύο σημαντικά μέλη του κόμματός σας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους συντρόφους του M-Λ KKE καθώς και στη σύζυγο Μάλαμω και την κόρη Χρυσάνθη. Το MLPD και η Κεντρική Επιτροπή σάς εκφράζουν τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ο πόνος σας για μια ακόμη απώλεια, αυτήν του Παναγιώτη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του M-Λ KKE, ενός συντρόφου που αγωνίστηκε ενεργά στις τάξεις σας στην πρώτη γραμμή από την ίδρυση του M-Λ KKE το 1976, θα αφήσει βαθιές πληγές στις καρδιές σας. Μάθαμε ότι ο Παναγιώτης συμμετείχε ενεργά και στους αγώνες ενάντια στη δικτατορία και στην εξέγερση στο Πολυτεχνείο το 1973. Πάλεψε με μεγάλη ενσυναίσθηση και ιδεολογική-πολιτική συνέπεια ενάντια στον ρεβιζιονισμό και για την ανασυγκρότηση του μ-λ κινήματος. Η δουλειά του, με το χιούμορ και τη ζωντάνια της, ενέπνευσε πολλούς νέους και ήταν πολύ δημοφιλής.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απευθύνονται επίσης στη συντρόφισσα Μαλάμω, τη σύζυγο και σύντροφό του, που του στάθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, και στη συντρόφισσα Χρυσάνθη, τη μοναδική και αγαπημένη του κόρη.

Gelsenkirchen 27 Φεβρουαρίου 2024

Monika Gärtner Engel
Υπεύθυνη Διεθνισμού της ΚΕ του MLPD

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το