ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους λαούς της Τουρκίας, για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Σήμερα άλλη μια φορά οι λαοί μας να δείξουν την αλληλεγγύη τους. Μέχρι τώρα στην Τουρκία πέθαναν 4.000 άνθρωποι, πάνω από 20.000 τραυματίες και 6.000 κτίρια καταστράφηκαν, με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς. Σε πολλά χωριά κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει.

Ακόμα σε πολλές περιοχές δεν έχει πάει καμία βοήθεια. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες λόγο κακοκαιρίας. Σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι πεθαίνουν από παγωνιά. 

Αυτή η κατάσταση δείχνει το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης του ΑΚΡ, το αληθινό πρόσωπο του φασισμού και του καπιταλισμού.
Είναι “φυσική καταστροφή”, λέει το κράτος. Η ρητορική τους επινοείται σκόπιμα για να αποτρέψει τον αγώνα του λαού ενάντια στην αδικία. Και πάλι, έχουμε φτωχούς που βιώνουν την ίδια σφαγή. 

ΕΜΕΙΣ είμαστε οι άνθρωποι που είμαστε η οργανωμένη δύναμη του λαού ενάντια σε αυτές τις σφαγές του κράτους. Ενωθείτε στις λαϊκές συνελεύσεις! Θα οργανώσουμε τον κοινό αγώνα των λαών εναντίον των πραγματικών υπευθύνων αυτής της σφαγής και της οργής μας και μαζί θα εδραιώσουμε τη λαϊκή εξουσία. Μια χώρα όπου οι άνθρωποι δεν θα ζουν με τον φόβο των σεισμών είναι μια χώρα όπου η εκμετάλλευση καταργείται και η ελευθερία κερδίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Τα συλλυπητήριά μας σε όλους τους λαούς της Τουρκίας.

ΟΧΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΚΡ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

Συλλέγουμε:

-KΟΥΒΕΡΤΕΣ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ

ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΙΔΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

-ΓΑΝΤΙΑ, ΣΚΟΥΦΙΑ, ΚΑΣΚΟΛ

ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ, ΕΒΑΠΟΡΕ

Καλούμε όλους και όλες σε συμπαράσταση με τους λαούς της Τουρκίας.

 Όσοι/ες θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να φέρουν πράγματα στα γραφεία μας στη Τζαβέλλα 3 Εξάρχεια, από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ, τηλ 210 38 48 330, 6993172322,  6998305488, whatsapp, viber, telegram, signal 698 145 5776, 6998305488

Λαϊκό Μέτωπο, Επιτροπή αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το