Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP)

Η ΓΑΖΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ – ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

Η απόφαση του εχθρού να διακόψει όλες τις επικοινωνίες και τις υπηρεσίες διαδικτύου προς τη Λωρίδα της Γάζας, σε συνέχεια των απειλών του ότι θα διαπράξει περισσότερα γενοκτονικά εγκλήματα και θα κλιμακώσει τους βάρβαρους βομβαρδισμούς, είναι μια προσπάθεια του εχθρού να φιμώσει τη φωνή της Γάζας, να αποκρύψει τις εικόνες των εγκλημάτων και των ηττών του και να χρησιμοποιήσει το σοκ για να σκορπίσει το φόβο στους ακλόνητους κατοίκους της Γάζας.

Αυτό που φοβάται και προειδοποιεί το Λαϊκό Μέτωπο είναι τα συνεχιζόμενα βάρβαρα εγκλήματα του στρατού και της αεροπορίας του εχθρού εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών, ηλικιωμένων και παιδιών, ιδιαίτερα δεδομένης της κλιμάκωσης των αεροπορικών, ναυτικών και χερσαίων βομβαρδισμών του εχθρού.

Οποιεσδήποτε προσπάθειες χερσαίας εισβολής του εχθρού, ανεξάρτητα από τη μορφή ή το μέγεθός τους, θα συναντήσουν αυξημένη αντίσταση, και ο εχθρός θα αντιμετωπίσει εκπλήξεις που έχει προετοιμάσει η αντίσταση του λαού μας και τις οποίες αγνοεί. Ο λαός μας θα πρέπει να είναι σίγουρος για την ετοιμότητα και την ικανότητα της αντίστασης.

Το Μέτωπο προειδοποιεί ενάντια στην εκμετάλλευση της διακοπής των επικοινωνιών στη Γάζα για τη διάδοση φημών και την κυκλοφορία των ψεμάτων του εχθρού, προτρέποντας το λαό μας και τους Παλαιστίνιους δημοσιογράφους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μεταφέρουν την αλήθεια στις μάζες χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο.

Το Μέτωπο καλεί τις παλαιστινιακές εταιρείες και φορείς να βρουν επειγόντως λύσεις που θα επιτρέψουν στους κατοίκους της Γάζας να έχουν πρόσβαση σε επικοινωνίες, προειδοποιώντας ενάντια σε οποιαδήποτε αμέλεια στο θέμα αυτό, ειδικά δεδομένου ότι αυτές οι επικοινωνίες είναι απαραίτητες για τους κατοίκους ώστε να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ασθενοφόρων.

Το Μέτωπο καλεί επίσης σε κλιμάκωση των αραβικών λαϊκών και επίσημων προσπαθειών για να σταματήσει η επίθεση, τονίζοντας την ανάγκη να εργαστούν για να μεταφερθούν βοήθεια, εθελοντές και διεθνείς αντιπροσωπείες στη Λωρίδα της Γάζας για να ανακουφίσουν τους κατοίκους και τους τραυματίες της και να αποκαλύψουν το μέγεθος των σιωνιστικών εγκλημάτων που διαπράττονται στη Λωρίδα της Γάζας.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

 27 Οκτωβρίου 2023  

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Ενημέρωσης

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το