Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Ο λαός μας και η Αντίσταση θα διαμορφώσουν το μέλλον της Λωρίδας [της Γάζας] και η Γάζα θα γράψει την τελική γραμμή του μέλλοντος του Νετανιάχου

Το έγγραφο του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου για τη Γάζα είναι απλώς ευσεβείς πόθοι και ανέφικτοι στόχοι

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης επιβεβαίωσε ότι τα όσα δημοσιεύτηκαν από ξένα και σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης “ότι ο πρωθυπουργός του εχθρού, ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου, παρουσίασε ένα έγγραφο που σχετίζεται με την πολιτική της επόμενης ημέρας  στον πόλεμο της Γάζας” είναι απλώς ευσεβείς πόθοι και φανταστικοί στόχοι που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Ο σκοπός είναι να αποπροσανατολίσει την εσωτερική σιωνιστική κατάσταση εν μέσω της σοβαρής κρίσης εντός του πολεμικού συμβουλίου και επίσης να παρατείνει τη σιωνιστική επίθεση στη Λωρίδα [της Γάζας] υπό το πρίσμα της αποτυχίας του εχθρού να επιτύχει οποιονδήποτε από τους στόχους του.

Το Μέτωπο πρόσθεσε ότι ο Παλαιστινιακός λαός και η Αντίσταση είναι αυτοί που θα διαμορφώσουν την επόμενη μέρα μετά την επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας και η Γάζα θα γράψει την τελική γραμμή του πολιτικού μέλλοντος του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου.

Το Μέτωπο υπογράμμισε ότι το περιεχόμενο του εγγράφου για την “επίτευξη ελέγχου ασφαλείας στη Λωρίδα [της Γάζας] και τη διατήρηση της ελευθερίας δράσης της οντότητας σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας…” είναι απλώς ψευδαισθήσεις. Ο Νετανιάχου και ο ηττημένος δειλός στρατός του βυθίζονται όλο και πιο βαθιά στο βούρκο της Γάζας, χωρίς να μπορούν να επιτύχουν κανέναν από τους στόχους τους, την καταστροφή της Αντίστασης ή την επίτευξη ελέγχου ασφαλείας στη Λωρίδα.

Η Αντίσταση έχει ακόμα πολλά να πει, θα συνεχίσει να προκαλεί σημαντικές απώλειες στους στρατιώτες της Κατοχής και να διεξάγει έναν ανταρτοπόλεμο φθοράς μέχρι να τους απωθήσει από τη Λωρίδα.

Το Μέτωπο προειδοποίησε κάθε παλαιστινιακό, αραβικό ή διεθνές κόμμα να μην συναλλάσσεται ή να μην ευθυγραμμίζεται με αυτά τα φανταστικά σχέδια ή με οποιαδήποτε σχέδια σχετικά με τη Λωρίδα [της Γάζας] που είναι έξω από τη θέληση του παλαιστινιακού λαού, επιβεβαιώνοντας ότι η Γάζα θα παραμείνει μόνο ένα νεκροταφείο για τους σιωνιστές εισβολείς, αλλά και μια γέφυρα για την απελευθέρωση της γης, του λαού, των ιερών τόπων και ολόκληρης της περιοχής.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

23/2/2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το