Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:

Η πολιορκία των ιερών τόπων είναι μέρος του γενοκτονικού πολέμου και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί παρά μόνο μέσω μιας ολοκληρωμένης Ιντιφάντα.

Το Λαϊκό Μέτωπο τόνισε ότι η κατεύθυνση της κατοχικής κυβέρνησης να εμποδίσει το λαό μας να φτάσει στο τέμενος Αλ-Άκσα κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού είναι μέρος ενός συνολικού πολέμου που διεξάγεται από τον εχθρό για να τερματίσει την ύπαρξή μας μέσω της γενοκτονίας, του εκτοπισμού, της πολιορκίας των ιερών τόπων, της επέκτασης των εποικισμών και του εγκλωβισμού του λαού μας σε ζώνες θανάτου.

Σχολιάζοντας την πρόθεση της κατοχικής κυβέρνησης να εφαρμόσει τις συστάσεις του τρομοκράτη Μπεν Γκβιρ, δηλαδή να απαγορεύσει τις επισκέψεις στο τέμενος Αλ-Ακσά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, το Μέτωπο τόνισε ότι οι εθνικές μας δυνάμεις και οι μάζες του λαού μας δεν πρέπει να περιμένουν νέες αποφάσεις ή περαιτέρω κλιμάκωση της επιθετικότητας πριν προχωρήσουν σε μια συνολική Ιντιφάντα ενάντια σε αυτόν τον τρομοκρατικό εχθρό που εξοντώνει την ύπαρξή μας σε όλες τις μορφές της.
Το Μέτωπο δήλωσε ότι το αίμα κάθε ενός παιδιού μεταξύ των μαρτύρων του λαού μας, τους οποίους ο εχθρός σκότωσε κατά χιλιάδες στη Γάζα, θα πρέπει να κινητοποιήσει κάθε Παλαιστίνιο και Άραβα να ξεσηκωθεί εναντίον αυτού του εχθρού σε κάθε σπιθαμή της παλαιστινιακής γης και εναντίον των συμμάχων του, των υποστηρικτών του, των βάσεων και των συμφερόντων του στα αραβικά εδάφη.

Το Μέτωπο επιβεβαίωσε ότι ο λαός μας δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπερασπιστεί την ύπαρξή του και να αντιμετωπίσει αυτό το τυφλό μίσος και τα τερατώδη εγκλήματα στη Γάζα, τη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη γη μας από το 1948, κλιμακώνοντας όλες τις μορφές αντίστασης.

Το Μέτωπο θεώρησε ανούσιες τις προσπάθειες περιορισμού της λαϊκής δράσης ή μείωσης του εύρους της ή περιορισμού της σε χρονικά ή εποχικά πλαίσια μπροστά στον γενοκτονικό πόλεμο.

Το Μέτωπο κάλεσε όλους τους αγωνιστές και τα έντιμα μέλη του λαού μας να σταθούν στο ύψος των καθηκόντων τους χτυπώντας και εξαντλώντας τον τρομοκρατικό εχθρό, κλιμακώνοντας την επαναστατική δράση σε όλες τις μορφές της για την υπεράσπιση του λαού μας και της υπόθεσής του, καθώς και την τύχη των μελλοντικών γενεών μας σε αυτή την αποφασιστική μάχη, ως εκδίκηση για το καθαρό αίμα των μαρτύρων.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

18 Φεβρουαρίου 2024

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το