Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Το γεγονός πως η Κατοχή πέφτει διαρκώς σε ενέδρες θανάτου και σε εκρήξεις σηράγγων είναι μια σημαντική ένδειξη του βυθίσματός της στο βούρκο της Γάζας

Η Γάζα έχει μετατραπεί σε ένα εκρηκτικό ναρκοπέδιο που θερίζει όλο και περισσότερους ηγέτες, αξιωματικούς και στρατιώτες της Κατοχής

Η κλιμάκωση των χτυπημάτων της Αντίστασης κατά των σιωνιστικών δυνάμεων που έχουν οχυρωθεί σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας επιβεβαιώνουν ότι η Λωρίδα έχει γίνει εξ ολοκλήρου ένα εκρηκτικό ναρκοπέδιο που θερίζει ολοένα και περισσότερους ηγέτες, αξιωματικούς και στρατιώτες της Κατοχής, καθώς επίσης και ένα νεκροταφείο για τα οχήματα και τα τεθωρακισμένα οχήματά της.

Η παραδοχή του εχθρού για τη θανάτωση και τον τραυματισμό δεκάδων στρατιωτών τις τελευταίες ώρες, οι οποίοι έπεσαν σε ενέδρες της Αντίστασης, σε εκρήξεις σηράγγων, από πυρά ελεύθερων σκοπευτών, από βλήματα όλμων και εκρηκτικούς μηχανισμούς στις συνεχιζόμενες μάχες στην κεντρική και νότια Λωρίδα της Γάζας, το γεγονός ότι η Αντίσταση συνεχίζει να πλήττει το σιωνιστικό έδαφος στα βάθη του με ρουκέτες μετά από περισσότερες από 90 ημέρες, όλα αυτά είναι σημαντικές ενδείξεις ότι η Κατοχή βουλιάζει στο βούρκο της Γάζας και ότι η Αντίσταση επιβάλλεται στο πεδίο των μαχών, καταλαμβάνοντας βάσεις ελέγχου και διοίκησης χρησιμοποιώντας το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της ενέδρας ενάντια στους στρατιώτες της Κατοχής.

Η Αντίσταση με τις ποιοτικές επιχειρήσεις της κατάφερε να συντρίψει τη δύναμη αποτροπής των σιωνιστών και να κάμψει τη συντριπτική ποιοτική υπεροχή του σιωνιστικού στρατού σε όπλα, εξοπλισμό και δυνάμεις, μέσα από την εμπλοκή της σε μια μακρά μάχη φθοράς και τον ανταρτοπόλεμο, πέραν της επιτυχίας της στον ψυχολογικό πόλεμο και τον πόλεμο των μέσων ενημέρωσης. Όλα αυτά οδήγησαν σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα στο πεδίο και στην κραυγαλέα αποτυχία των σιωνιστών.

Η ανακοίνωση της Κατοχής για το θάνατο ενός σιωνιστή διοικητή της Ταξιαρχίας Γκιβάτι* από καρδιακή προσβολή, αφού είδε τους συναδέλφους του να σκοτώνονται ο ένας μετά τον άλλο από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας και το τι υφίστανται οι στρατιώτες της Κατοχής από τα επώδυνα και ποιοτικά χτυπήματα και από τη συνεχή πρωτοφανή εξάντληση. Αυτός ο εχθρός δεν θα βρει στη Γάζα παρά μόνο κόλαση, θάνατο και καταστροφή και αναπόφευκτα θα αποχωρήσει ηττημένος και ταπεινωμένος από τη Λωρίδα της Γάζας, σέρνοντας τις ουρές της απογοήτευσης και της ήττας χωρίς να πετύχει κανέναν από τους στόχους του ή τη δυνατότητα να ξαναχτίσει για πάντα την καταρρέουσα αποτρεπτική του δύναμη.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

9-1-2024

(οι σημ. δικές μας): *Η Ταξιαρχία Γκιβάτι συγκροτήθηκε το 1947. Έδρα της ήταν η Γάζα από όπου και αποχώρησε το 2005. Συμμετείχε σε όλους τους πολέμους σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης. Μαζί με την Γκολάνι, αποτελούν τις δύο πιο σιωνιστικές – φασιστικές Ταξιαρχίες του σιωνιστικού στρατού. Είναι γνωστή για τα εγκλήματα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, όπως άλλωστε και η Γκολάνι. Ωστόσο, το 2006, το 2008 και το 2014, οι επιχειρήσεις της Ταξιαρχίας Γκιβάτι απέναντι στην Παλαιστινιακή Αντίσταση απέτυχαν. Αυτό παθαίνουν και τώρα. Η περιβόητη Γκολάνι αποχώρησε από τη Λωρίδα το προηγούμενο διάστημα λόγω απωλειών άνω του 40% και η Γκιβάτι, όπως φαίνεται, ζορίζεται.  

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το