Η παρακάτω ανακοίνωση αναφέρεται στην αποχώρηση της Ταξιαρχίας Γκολάνι του σιωνιστικού στρατού από την Γάζα. Η Ταξιαρχία Γκολάνι είναι το πιο περιβόητο σώμα του σιωνιστικού στρατού, το «πιο επίλεκτο» όπως λέγεται. Δύο από τα πέντε τάγματα του υπάρχουν από το 1948. Έχει διακριθεί σε πολυάριθμες σφαγές Παλαιστινίων βρεφών, παιδιών, λαού. Ήταν το πιο προετοιμασμένο στρατιωτικά σώμα για μάχες στον αστικό ιστό της Γάζας, ενώ στρατιώτες αυτής της Ταξιαρχίας έβγαζαν φωτογραφίες μέσα στο κτήριο της Παλαιστινιακής Βουλής πριν λίγο καιρό. Με δεδομένο ότι για να αποσυρθεί μια μονάδα από το πεδίο της μάχης, πρέπει να έχει υποστεί απώλειες τουλάχιστον του 40 τοις εκατό, καταλαβαίνουμε ότι οι πιο φανατικοί σιωνιστές συνετρίβησαν από την Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης:

“Η Αντίσταση εκπλήρωσε την υπόσχεσή της να θάψει τις σιωνιστικές ελίτ δυνάμεις στην άμμο της Γάζας.

Η ανακοίνωση της απόσυρσης της Ταξιαρχίας Γκολάνι από τη Λωρίδα είναι απόδειξη ότι η Αντίσταση έχει συντρίψει αυτή την ταξιαρχία.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης θεώρησε την ανακοίνωση, από τα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης, της απόσυρσης των επίλεκτων δυνάμεων της Ταξιαρχίας Γκολάνι από τη Λωρίδα της Γάζας, μετά από βαριές απώλειες, ως απόδειξη ότι η Αντίσταση κατάφερε να συντρίψει αυτή την ταξιαρχία, σκοτώνοντας μεγάλο αριθμό ηγετών και αξιωματικών της σε μια νέα και ηχηρή ήττα για αυτόν τον ηττημένο στρατό και τις επίλεκτες δυνάμεις του.

Το Μέτωπο επιβεβαίωσε ότι η Αντίσταση, η οποία εμπλέκεται σε σφοδρές συγκρούσεις με τον σιωνιστικό εχθρό, εκπλήρωσε την υπόσχεσή της να θάψει τις σιωνιστικές ελίτ δυνάμεις στην άμμο της Γάζας, μετατρέποντας τα σοκάκια, τα χαλάσματα των σπιτιών και τους άξονες εμπλοκής σε ενέδρες και παγίδες θανάτου, καταφέρνοντας να σκοτώσει μεγάλο αριθμό αξιωματικών της σιωνιστικής οντότητας και να καταστρέψει εκατοντάδες οχήματα, τεθωρακισμένα οχήματα, άρματα μάχης και οχήματα μεταφοράς στρατευμάτων.

Το Μέτωπο ολοκλήρωσε την ανακοίνωσή του επιβεβαιώνοντας ότι η νίκη θα είναι αναπόφευκτα σύμμαχος της Αντίστασης και ότι οι ηρωικοί μας μαχητές θα συνεχίσουν να επιστρέφουν τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες της κατοχής στην εγκληματική τους οντότητα μέσα σε φέρετρα, σε κέντρα αποκατάστασης σωματικών αναπηριών ή σε ψυχιατρικές κλινικές, καθώς αυτός ο ηττημένος στρατός, οπλισμένος με τα πιο θανατηφόρα και προηγμένα αμερικανικά όπλα, κατέρρευσε και ηττήθηκε. Γεύτηκε μια ηχηρή ήττα μπροστά στον Παλαιστίνιο μαχητή που αποδείχτηκε ο πιο έτοιμος και άρτια εκπαιδευμένος, διαθέτοντας τη θέληση, την αποφασιστικότητα και το θάρρος να νικήσει τις ταξιαρχίες και επίλεκτες δυνάμεις αυτού του εγκληματικού εχθρού.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Κεντρικό Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

22/12/2023″

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το