Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Δελτίο Τύπου

Ο ύπουλος εχθρός θα αποτύχει ξανά και θα επιστρέψει ηττημένος, σέρνοντας τις ουρές της απογοήτευσης και της ήττας
Το Λαϊκό Μέτωπο θεωρεί την αμερικανική κυβέρνηση πλήρως υπεύθυνη για την ανανεωμένη επιθετικότητα

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καθιστά την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τον εγκληματία πολέμου, πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν πλήρως υπεύθυνους για την ανανεωμένη σιωνιστική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα το πρωί, επικαλούμενο το συνεχές πράσινο φως που δόθηκε στην Κατοχή για να επιμείνει στον πόλεμο γενοκτονίας και να διαπράξει δεκάδες σφαγές εναντίον του λαού μας.

Το Μέτωπο τόνισε ότι ο λαός μας δεν έχει άλλη επιλογή από την αντίσταση και την ανθεκτικότητα, διαβεβαιώνοντας ότι ο προδοτικός εχθρός θα αποτύχει και πάλι στην επίτευξη οποιουδήποτε από τους στόχους του, όσο κι αν βομβαρδίζει, καταστρέφει και διαπράττει σφαγές. Ο εχθρός θα επιστρέψει ηττημένος, σέρνοντας τις ουρές της απογοήτευσης και της ήττας, χάρη στην ακλόνητη αντίσταση και την ισχυρή θέληση του λαού μας. Η αντίσταση θα γράψει αναμφίβολα το πολιτικό τέλος για τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου και τη συμμορία του.

Το Μέτωπο ολοκλήρωσε την ανακοίνωσή του καλώντας τις μάζες του λαού μας, τα παιδιά του αραβικού μας έθνους και τους ελεύθερους λαούς του κόσμου να συγκεντρωθούν στις πλατείες και να περικυκλώσουν τις πρεσβείες της επίθεσης παγκοσμίως, για να πιέσουν για τον τερματισμό της επίθεσης και του συνεχιζόμενου πολέμου της σιωνιστικής γενοκτονίας κατά των αμάχων, ιδιαίτερα των παιδιών και των γυναικών.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Κεντρικό Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
1/12/2023

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το