Ο Άρης Πορτοσάλτε και η…«τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση»

O δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε με μια «εκρηκτική» ανάρτηση απευθύνεται στην κυβέρνηση ως γνήσιος εκφραστής και εκπρόσωπος των αγανακτισμένων ψηφοφόρων και ζητάει να καταστείλει τις σημερινές κινητοποιήσεις κατά του νόμου Κεραμέως γιατί διαφορετικά η φουσκωμένη οργή των υποστηρικτών του Μητσοτάκη θα γίνει «τσουνάμι» και θα παρασύρει την κυβέρνηση.

Σαφέστατα λέει ότι η στάση που θα τηρήσει η κυβέρνηση απέναντι στη συγκέντρωση μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνουν οι ψηφοφόροι του Κ. Μητσοτάκη στην κυβέρνηση.

Να τι γράφει σε ανάρτησή του στο twitter:

ArisPortosalte@ArisPortosalte

Οργισμένοι υποστηρικτές ΝΔ-ψηφοφόροι Μητσοτάκη από τις ανακοινώσεις. Έχουν την άποψη ότι ΔΕΝ εφαρμόστηκαν αυστηρά τα μέτρα, ώστε να μην οδηγηθούμε στο έσχατο κλείσιμο. Την Τετάρτη 10/2 προγραμματίζεται ένα ακόμη συλλαλητήριο για τα ΑΕΙ. Δίνουν τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση..

Με λίγα λόγια με αφορμή λοιπόν του σημερινού προγραμματισμένου συλλαλητηρίου για τα ΑΕΙ αναφέρει πως οι υποστηρικτές της «γαλάζιας» παράταξης «δίνουν τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση» αφήνοντας να εννοηθεί πως το σωστό θα ήταν η διάλυση και καταστολή της κινητοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως για τα Πανεπιστήμια θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Τις κινητοποιήσεις στηρίζει η ΑΔΕΔΥ καθώς και οι ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, που έχουν κηρύξει και τρίωρες στάσεις εργασίας. Απεργιακές κινητοποιήσεις γίνονται και από συλλόγους μελών ΔΕΠ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία