Κ.Ο. Ικαρίας του Μ-Λ ΚΚΕ: Συνεχίζονται οι εξορμήσεις μπροστά στην Εργατική Πρωτομαγιά και στις εκλογές

Τα μέλη της Κ.Ο. Ικαρίας συνεχίζουν  δραστήρια την προσπάθεια διάδοσης των θέσεων του Κόμματος εν όψει των εκλογών αλλά και μπροστά στην μεγαλύτερη μέρα των αγώνων των εργαζομένων σ’ όλο τον κόσμο, την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Με την εφημερίδα, την διακήρυξη, τις αφίσες, την ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά αλλά και με πολλά συνθήματα.  Με συζητήσεις  ατομικές ή σε καφενεία,  χωριό, χωριό από το Μαγγανίτη μέχρι τις Ράχες, οι νέοι σύντροφοι μαζί με τους μεγάλους, δίνουν ένα δύσκολο αγώνα για τις δυνατότητες  που υπάρχουν.

Παρά το γεγονός ότι σε πολλά σημεία κατεβάζουν τις αφίσες μας.  Παρά το γεγονός ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ αποκλείουν την ΕΡΓΑΣ από το μικρόφωνο στις συγκεντρώσεις  που καλεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εφαρμόζοντας  την χειρότερη αντιδημοκρατική πρακτική σε χώρους που όλοι οι εργαζόμενοι δίνουν την πολιτική τους και όχι την κομματική τους πάλη.  Παρά το γεγονός  ότι –τελευταία- δύσκολα «φιλοξενούμαστε» στα τοπικά ΜΜΕ. Παρά όλες αυτές τις πρόσθετες δυσκολίες συνεχίζουμε αποφασιστικά, με πλήρη πεποίθηση ότι οι θέσεις μας είναι σωστές και δικαιώνονται μέσα στο χρόνο.

Τις επόμενες μέρες μέλη του Κόμματος θα ταξιδέψουν για Φούρνους και Σάμο.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το