Εργατική Πρωτομαγιά

Ανταπόκριση από τη Βέροια

Στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης της Βέροιας πραγματοποιήθηκε σήμερα η συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά, μία από τις τρεις που έγιναν στην πόλη, στην οποία κάλεσε τους εργαζόμενους το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, η ΕΛΜΕ και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας.

Σε μία σχετικά άμαζη συγκέντρωση τις ομιλίες προς τους συγκεντρωμένους  πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και οι πρόεδροι των δύο εκπαιδευτικών σωματείων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας απουσίασε ακόμα μια φορά εξαντλώντας την «προσφορά» του στην εργατική Πρωτομαγιά απευθύνοντας κάλεσμα τις προηγούμενες ημέρες προς τους εργαζόμενους της περιοχής να παραβρεθούν στις κινητοποιήσεις του ΕΚ Θεσσαλονίκης.

Στη συγκέντρωση παρούσες ήταν οι κομματικές δυνάμεις του Μ-Λ ΚΚΕ  της περιοχής, οι οποίες άνοιξαν πανό και μοίρασαν στους διερχόμενους πλατιά την προκήρυξη του κόμματος για την Πρωτομαγιά και τις ανάγκες της σημερινής, δύσκολης, περιόδου για τα εργατολαϊκά στρώματα. Παρά τη χαμηλή μαζικότητα ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Στην πόλη της Βέροιας για πολλοστή φορά οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ , ακολουθώντας τη γνωστή διασπαστική πολιτική αντίληψη, πραγματοποίησαν ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία. Συγκέντρωση και πορεία , η Τρίτη, πραγματοποιήθηκε από αναρχική ομάδα της πόλης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το