Άνδρες της αστυνομίας ξυλοκόπησαν αγρίως πολίτες, μάλιστα, σε μία περίπτωση χτύπησαν έναν διαδηλωτή και την οικογένειά του την ώρα που έμπαιναν στην πολυκατοικία του σπιτιού τους. Ο πατέρας του διαδηλωτή υπέστη καρδιακή προσβολή με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την ίδια ώρα, που η μητέρα έχει υποστεί σωματική βία και ο πατέρας νοσηλεύεται με καρδιακά προβλήματα, ο νεαρός διαδηλωτής ηλικίας περίπου 20 ετών κρατείται στη ΓΑΔΑ και η αδερφή του στο IE’ ΑΤ Κολωνού. 

«Έκαναν πογκρόμ στους ανθρωπους που διαλύονταν. Και μετά μπήκαν στην είσοδο πολυκατοικίας, παράνομα, που έμπαινε ένας διαδηλωτής με τη μητέρα του. Χτύπησαν τη μάνα και αφού άρπαξαν το παιδί και το έλιωσαν στο ξύλο. Τους είπαν ότι θα το φέρουν στο αστυνομικό τμήμα και το πήγαν στη ΓΑΔΑ», λέει στο documentonews.gr, η δικηγόρος Αναστασία Λεγάκη. 

«Ήρθαν οι γονείς στο ΑΤ και εδώ έδειραν ανηλεώς και την αδερφή του, την οποία και συνέλαβαν. Ο πατέρας έπαθε καρδιακή προσβολή, είναι στο νοσοκομείο. Συνέλαβαν και κάποιους φίλους του που ήρθαν εδώ να διαμαρτυρηθούν», προσθέτει.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το